Boot fajlovi i Win XP

poruka: 2
|
čitano: 1.482
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Boot fajlovi i Win XP

Imam na jednom starijem racunalu 2 particije (C od 2GB i D od 20 GB), windows xp sp3 je bio na C particiji dok mi jednog dana sestra nije zeznula windowse, tada sam instalirao nove windowse na D disk, prebacio vazne stvari s C diska na D i na kraju, formatirao sam C particiju. Sve je bilo u redu dok nisam ugasio komp, poslije restarta se windowsi vise ne zele bootati, nikakva error greska, samo sve crno na ekranu. Tako ja opet instaliram nove windowse na C disk i resetiram komp, i onda sam malo prckao po bootcfg-u i fixboot-u i tako sada mogu podici stare windowse i nove.... sve je ok, sada imam dvije ispravne XP sistemske particije

Ali zelim da imam samo ove windowse sto su na D particiji, zelim formatirati C particiju, ali ako to ucinim vratit cu se opet na pocetak i necu moci podici windowse.... znaci, to ima nekakve veze s mbr-om, boot.inijem itd....

Kako da rijesim ovaj problem? kako da prebacim sve moguce boot fajlove s C diska na D?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 19:17 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Boot fajlovi i Win XP

Zar nitko ne zna?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice