32 bit-ni explorer na Win 7 ultimate 64bit

poruka: 5
|
čitano: 1.245
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pojavio mi se u task menageru uz glavni "explorer.exe" i još jedan koji se zove "explorer.exe *32"

Da li je to normalno, virusa nemam.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: 32 bit-ni explorer na Win 7 ultimate 64bit

Mislim da jeste normalno koliko ja znam, 64 bitni windowsi takodzer imaju posebnu mapu na disku sa naslovom x86 u koju se smjesta 32 bitni programi.

http://game.desert-operations.ba/?recruiter=36e8&world=d29ybGQx
15 godina
neaktivan

Trebalo bi biti normalno ako imas nekakav 32 bitnu aplikaciju koja ti se kaci na explorer.exe (bilo kao shell ekstenzija ili nesto trece).

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
17 godina

Upravo pogledah na 3 64-bitne mašine i ni na jednoj nisam video takav proces, a googlanjem sam našao da je istovremeni radi i 64-bitnog i 32-bitnog explorera teško, no ne i nemoguće postići. Uradi desni klik na explorer.exe*32 u popisu u Task Manageru i izaberi "Open File Location". 32-bitni Explorer bi trebalo da se nalazi u C:\Windows\SysWOW64\.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Upravo pogledah na 3 64-bitne mašine i ni na jednoj nisam video takav proces, a googlanjem sam našao da je istovremeni radi i 64-bitnog i 32-bitnog explorera teško, no ne i nemoguće postići. Uradi desni klik na explorer.exe*32 u popisu u Task Manageru i izaberi "Open File Location". 32-bitni Explorer bi trebalo da se nalazi u C:\Windows\SysWOW64\.

Da, vodi na tu lokaciju.

Nisam ništa instalirao več 5 mjeseci na računalo i stvarno ne znam zašto se pokrene 32bit-ni, pa da nije možda virus pa mi moj antivrus ne pronalazi.Računalo radi normalno bez usporavanja, niti taj 32bit-ni ne troši procesorske resurse osim memorije nekih 2mb.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 12:22 (Marac).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice