Xiaomi predstavlja MI3

poruka: 27
|
čitano: 5.664
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xiaomi predstavlja MI3

Danas, na konvenciji za novinare, u Pekingu je počelo predstavljanje MI3, pametnog telefona popularne kineske kompanije.

O čemu se radi, pogledajte na linku.

Specifikacije:

• Dimenzije 144 mm x 73,6 mm x 8.1 mm
  • Masa 145 grama
  • 5" 1080p LG-ev IPS OGS zaslon, super osjetljiv na dodir. Gustoća piksela 441 PPI
  • Pogonjen je NVidia Tegrom 4 + Snapdragonom 800 (ako je vjerovati slici?)
  • Benchmark rezultati su impresivni
  • Baterija 3050 mAh
  • 2 GB LPDDR3 RAM memorije
  • 16 GB 120 MB/s podatkovnog prostora
  • Kamera 13 MP, F2.2, 28 mm leća (ako se ne varam, na slici se vidi "RAW" što bi značilo da će biti u mogućnosti pohranjivati fotografije u RAW formatu?)

Iskreno, ja sam zapanjen ovim.
Na krilima Huga, nadam se da će se ova kompania ekspanzijski proširiti na ostala tržišta, pogotovo europsko, jer ovo stvarno želim.
I ovo bi mogao biti moj sljedeći uređaj.

Znaju se i cijene.

za 16 GB model, bit će potrebno izdvojiti svega 327$, a za 64 GB model 408$.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 16:25 (sudy_freak).
Moj PC  
4 0 hvala 6
14 godina
Re: Xiaomi predstavlja MI3

Evo što Anand kaže o predstavljanju...LINK!

14 godina
Xiaomi predstavlja MI

Bez dvojbe mobitel 2013. godine, a možda i 2014. {#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi predstavlja MI

Kamera je 13MP, ne 1.3MP

U svakom slučaju, uz Alcatela One Touch Hero možda uređaj godine

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 1
14 godina
Xiaomi predstavlja MI

Također uz MI3 uređaj, predstavljen je i MI TV.
Go Xiaomi! {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi predstavlja MI

Koliko sam shvatio Snapdragon 800 je namijenjen EU/SAD tržištu :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi predstavlja MI

Tko je uopće taj Hugo Barra i što je on toliko poseban?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xiaomi predstavlja MI
Mitsuoka kaže...

Stvarno nisi u toku ili?

17 godina
Mitsuoka kaže...

Tip koji je vodio razvoj Androida od ICS-a na dalje, a kao product manager izmislio Nexuse

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Stvarno nisi u toku ili?

Bio u toku ili ne, svejedno prvi put čujem za njega.

Mitch kaže...

Tip koji je vodio razvoj Androida od ICS-a na dalje, a kao product manager izmislio Nexuse

Izmislio ICS+ Nexuse ili od prvog pa nadalje? Hvala.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Danas, na konvenciji za novinare, u Pekingu je počelo predstavljanje MI3, pametnog telefona popularne kineske kompanije.

Specifikacije:

• Dimenzije 114 mm x 72 mm x 8.1 mm
  • Masa 145 grama
  • 5" 1080p LG-ev IPS OGS zaslon, super osjetljiv na dodir. Gustoća piksela 441 PPI
  • Pogonjen je NVidia Tegrom 4 + Snapdragonom 800 (ako je vjerovati slici?)
  • Benchmark rezultati su impresivni
  • Baterija 3050 mAh
  • 2 GB LPDDR3 RAM memorije
  • 16 GB 120 MB/s podatkovnog prostora
  • Kamera 13 MP, F2.2, 28 mm leća (ako se ne varam, na slici se vidi "RAW" što bi značilo da će biti u mogućnosti pohranjivati fotografije u RAW formatu?)

Iskreno, ja sam zapanjen ovim.
Na krilima Huga, nadam se da će se ova kompania ekspanzijski proširiti na ostala tržišta, pogotovo europsko, jer ovo stvarno želim.
I ovo bi mogao biti moj sljedeći uređaj.

Znaju se i cijene.

za 16 GB model, bit će potrebno izdvojiti svega 327$, a za 64 GB model 408$.

Uhhh...definitvno čekam da ovo uberem. Ali da su uspili ugurat 5" ekran u te dimenzije...fijuuu (ako je to točno?) jer malo računajući trigonometrijom ispada ukupna dijagonala cca 13,48 cm ili cca 5,27"

EDIT: Greška u dimenzijama na njihovoj stranici. Prave dimenzije su 144 x 73,6 x 8,1

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 14:44 (TiMi79).
14 godina
neaktivan
TiMi79 kaže...
sudy_freak kaže...

Specifikacije:

• Dimenzije 114 mm x 72 mm x 8.1 mm
  • Masa 145 grama

Uhhh...definitvno čekam da ovo uberem. Ali da su uspili ugurat 5" ekran u te dimenzije...fijuuu (ako je to točno?) jer malo računajući trigonometrijom ispada ukupna dijagonala cca 13,48 cm ili cca 5,27"

ovo nisu prave dimenzije uredaja, po gsmareni dimenzije su  144 x 73.6 x 8.1 mm 

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
17 godina
Mitsuoka kaže...
sudy_freak kaže...

Stvarno nisi u toku ili?

Bio u toku ili ne, svejedno prvi put čujem za njega.

Mitch kaže...

Izmislio ICS+ Nexuse ili od prvog pa nadalje? Hvala.

Od 2009. je Product Manager za Android, a 2012. potpredsjednik uprave Googlea

14 godina

Malo da osvježim temu.

Evo, nedavno sam naletio na ovu, službenu ponudu.

MI3 - 499$

Je li se netko okušavao? 

12 godina
neaktivan
Xiaomi predstavlja MI3

znaci ovo su dva dostupna chipseta

Quad-core NVIDIA Tegra 4 (TD)
Quad-core Qualcomm Snapdragon 800 (WCDMA)

jel model sa Tegra4 cipsetom funkcionia na nasoj mrezi i koji je po vama bolji tegra4 ili snapdragon?

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi predstavlja MI3

Nema LTE?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi predstavlja MI3

Ako je vjerovati, Xiaomi (kao što smo se nadali) napada svjetsko tržište.

http://giga.geek.hr/1/post/2013/10/xiaomi-se-konacno-siri-van-kine.html

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi predstavlja MI3

Samo nek oni pozure s napadanjem.. :D Ovo je def moj iduci mobitel, samo da se pojavi negdje da se moze kupiti, s neke provjerene stranice, bez straha da ce me oderati za 400-500$ i da cu izvisiti..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi predstavlja MI3

Ak se prosire van kine,definitivno,sljedeci mob.koji bum zel za zenu i za sebe.Omjer cijene,performansi i kvalitete je bomba.Mogli bi gadno zapapriti u high endu smartphona.

Samo da se ne uobraze pa pocnu udarati sa cijenama.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi predstavlja MI3

Budu sigurno digli cijene, to slobodno očekuj.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi predstavlja MI3

Za ovakav uređaj mi je i dalje 500$ skroz fer i korektna cijena, ali je najveci problem distribucija.. Kupio bih da i od preprodavaca po toj cijeni, samo naravno da je to nesto zicer, a ne da me ogule ko malog majmuna i izvisim za pare.. Banggood, pandawill, ili tako neka slicna provjerena stranica s koje sam narucivao, sve moze..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

Malo da osvježim temu.

Evo, nedavno sam naletio na ovu, službenu ponudu.

MI3 - 499$

Je li se netko okušavao? 

majdo kaže...

Za ovakav uređaj mi je i dalje 500$ skroz fer i korektna cijena, ali je najveci problem distribucija.. Kupio bih da i od preprodavaca po toj cijeni, samo naravno da je to nesto zicer, a ne da me ogule ko malog majmuna i izvisim za pare.. Banggood, pandawill, ili tako neka slicna provjerena stranica s koje sam narucivao, sve moze..

Evo, ovo je stranica na koju su preusmjeravali sa službenih stranica i foruma.
Ovo mi se čini legit, a i broj ljudi koji su pisali reviewe govori puno.

Poznavajući tebe, ovo kupuješ sigurno.
Kao i ja.
Ako se riješim dvojbe - ovo ili Nexus 5 {#} 

13 godina
sudy_freak kaže...

Kao i ja.

Ma mislim da tu nema dvojbe.. {#} Hardwerski su skoro pa identicni, razlika je u chipsetu, sto je na MI3 jos dodatna neka oznaka AB, kamera je na strani MI3, i također ono sto je meni osobno najbitnije, baterija.. Kod nexusa je 2500 mAh, kod MI3 je 3050 mAh.. Da li je potrebno jos ista reci? +naravno unikatni dizajn.. LG-ev oblik mi je vec previse isfuran.. Neznam zasto.. Ljepsi mi je Lenovo K900 nego Nexus 5.. Samo sto Lenovo je preogroman telefon, za koji je malo falilo da ga kupim.. {#}

14 godina
majdo kaže...
sudy_freak kaže...

Kao i ja.

Ma mislim da tu nema dvojbe.. {#} Hardwerski su skoro pa identicni, razlika je u chipsetu, sto je na MI3 jos dodatna neka oznaka AB, kamera je na strani MI3, i također ono sto je meni osobno najbitnije, baterija.. Kod nexusa je 2500 mAh, kod MI3 je 3050 mAh.. Da li je potrebno jos ista reci? +naravno unikatni dizajn.. LG-ev oblik mi je vec previse isfuran.. Neznam zasto.. Ljepsi mi je Lenovo K900 nego Nexus 5.. Samo sto Lenovo je preogroman telefon, za koji je malo falilo da ga kupim.. {#}

I nemojmo zaboraviti glavnu stvar kod Mi3.
MIUI {#} 

13 godina
Xiaomi predstavlja MI3

Malo mi je jedan TU, sto se MIUI-a tice.. :D Jos ako se pojave kvalitetni devopleri kao ady ili wajk.. Pa curu odmah ostavljam, jer novu ljubav imam.. :D hahahha

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi predstavlja MI3

Update

S ovim Xiaomi kreće u prodaju.
Launch trailer, recimo za internacionalnu prodaju.
Koliko se uspiju proširiti {#} 

Ja sam u iščekivanju svoga.
Bit će review! 

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

Da su ga ranije sami pustili internacionalno, nekako odmah iza najave izlaska, digli cijenu cca 50$ za WCDMA verziju, a ne prepustili prodaju prokletim preprodavacima koji duplo skuplje prodaju, ubili bi pare, i pokorili trziste..

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 11:07 (majdo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice