Windows 8 desktop - tretman Persilom

poruka: 7
|
čitano: 1.348
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nove paradigme čudnoće

Ovako će izgledati novi default look Windows 8 desktopa. Riječima UX evanđelista:

We applied the principles of “clean and crisp” when updating window and taskbar chrome. Gone are the glass and reflections. We squared off the edges of windows and the taskbar. We removed all the glows and gradients found on buttons within the chrome. We made the appearance of windows crisper by removing unnecessary shadows and transparency. The default window chrome is white, creating an airy and premium look. The taskbar continues to blend into the desktop wallpaper, but appears less complicated overall.

To complete the story, we updated the appearance of most common controls, such as buttons, check boxes, sliders, and the Ribbon. We squared off the rounded edges, cleaned away gradients, and flattened the control backgrounds to align with our chrome changes. We also tweaked the colors to make them feel more modern and neutral.

Early adopter
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 1:45 (Teerex).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

Odvratno xD

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Windows 7 it is... Ne, nikako mi se ne sviđa. Ni kad gledam metro, niti bez njega.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Windows 7 je bila revolucija stila, kompaktnosti i dizajna koji su napravili ali 8 je cista kopija s nekoliko vizualnih izmjena i to je to 

Zrdavko Mamić je moj idol!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8 desktop - tretman Persilom
Compton kaže...

Windows 7 je bila revolucija stila, kompaktnosti i dizajna koji su napravili ali 8 je cista kopija s nekoliko vizualnih izmjena i to je to 

Sve da se izmuze koji dolar više od napaćenog naroda.Sramota.Ja ovo gledam i mislim si Isto sra*je drugo pakovanje s tim da win7 nije sra*je.A nedo im Bog da opet ubace WordPad.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 15:59 (Ikarus01).
16 godina
Compton kaže...

Vista je bila revolucija, sedmica je poboljšana verzija Viste, premda je meni Vista osobno puno lijepša nego sedmica.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Compton kaže...

Vista je bila revolucija, sedmica je poboljšana verzija Viste, premda je meni Vista osobno puno lijepša nego sedmica.

Vidim da ću sada dobiti thumb down od tebe ali moram ovo reći.Nemoj se ljutiti.Jedino što je vista imala je famozni Aero i kad je god gledam činila mi se kao beta sedmice.A onaj UAC mi je dugo bio trn u oku.Plus boot viste ako se ne varam je bio spor ko med.Također Vistina sigurnost mi je bila veliki minus.Moje mišljenje je da je win7 već bio u beti kad su pustili vistu ali su lovatori htjeli još dodatno zaraditi puštajući nedovršenu verziju u prodaju.http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/windows-compared-windows-7-vs-vista-vs-xp-615167

Znam da je ironija ali vista ima sporiji boot od xp.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice