Ugašen Windows Live Messenger i u Hrvata

poruka: 3
|
čitano: 1.639
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Došao je i taj dan kada se Hrvat i drugi internet građanin Hrvatske više ne može logirati u Messenger servis sa Windows Live Messengerom. Prompt na korektnom hrvatskom povest će vas na instalaciju, khm, Skajpa.

Aplikacije drugih developera moći će koristiti Messenger servis navodno bar do ljeta sljedeće godine, pa u tom smislu onima koji ne mogu bez Messa preporučujem free verziju Trilliana s kojim imam dobra iskustva.

Windows Live Messenger, the child of Windows Messenger, dead at the tender age of 5.

Early adopter
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ugašen Windows Live Messenger i u Hrvata
Teerex kaže...

Došao je i taj dan kada se Hrvat i drugi internet građanin Hrvatske više ne može logirati u Messenger servis sa Windows Live Messengerom. Prompt na korektnom hrvatskom povest će vas na instalaciju, khm, Skajpa.

Aplikacije drugih developera moći će koristiti Messenger servis navodno bar do ljeta sljedeće godine, pa u tom smislu onima koji ne mogu bez Messa preporučujem free verziju Trilliana s kojim imam dobra iskustva.

Windows Live Messenger, the child of Windows Messenger, dead at the tender age of 5.

Em ti miša. znači zasad se prebacuje na skype ionako već koristim:: A niš zato bum deinstaliral windows live essentials ( windows messenger).

Nenad
13 godina
neaktivan

Windows Live Messenger je bio čudno napisan komad softvera, nekome bi radio savršeno, nekome ne bi uopće radio. Sa naglaskom na potonje. {#}

Neka se ugasio, mislim da bi bilo beskorisno držati servere up za nešto tako staro.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 16:30 (Unix).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice