Stop Online Piracy Act (SOPA)

poruka: 18
|
čitano: 2.755
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Što se mene tiče-može,ako nama podignu standard kao što oni imaju.

SK crew
Moj PC  
12 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

pa meni je iskreno stvarno zao sto kradem software i mediju od ljudi koji se muce za to.. al jbg student sam nemam odakle platit to sve a te stvari me zanimaju.. nadoknadit cu to kad budem radio svim firmama koje sam zakinio ;)

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Po meni je ovo ako nista, bar pozitivno razmisljanje o zaustavljanju piratstva.

Bolje je zaustaviti jednu stranicu koja siri takvo sto, nego udarati po đepu milijune korisnika koji takav sadrzaj skidaju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zašti se ne priča o tome pa to je važno, evo jedan video...

Nadam se da Youtube ne propadne...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 21:34 (Cadza).

2 0 hvala 0
17 godina
Re: Stop Online Piracy Act (SOPA)
Pranja kaže...

Što se mene tiče-može,ako nama podignu standard kao što oni imaju.

A ko to oni Ameri valjda, pa jel ti znaš uopče kakav je zapravo standard vecine ljudi u Americi danas?{#} Zlatna vremena su prošla odavno i tamo je loše, a tu je i trenutno 14 milijuna nezaposlenih pa još brojni beskučnici pa Šatorska naselja Ljudi ostalih bez svega zbog krize itd.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 21:47 (rambox).
14 godina
odjavljen
rambox kaže...

A ko to oni Ameri valjda, pa jel ti znaš uopče kakav je zapravo standard vecine ljudi u Americi danas?{#} Zlatna vremena su prošla odavno i tamo je loše, a tu je i trenutno 14 milijuna nezaposlenih pa još brojni beskučnici paŠatorska naselja Ljudi ostalih bez svega zbog krize itd.{#}{#}

Eto,vidiš da im je standard bolji od našeg. {#}

Naši ljudi dobiju beton i klupu.

SK crew
14 godina
neaktivan
passat kaže...

Po meni je ovo ako nista, bar pozitivno razmisljanje o zaustavljanju piratstva.

Bolje je zaustaviti jednu stranicu koja siri takvo sto, nego udarati po đepu milijune korisnika koji takav sadrzaj skidaju.

Pa nije to tako.

Takle neke stranice bi mogle biti blokirane naprimjer zato što sadržavaju: "free operating system" ili "free games".

Znači te tvrtke mogu cenzuirati bilo što, sad mi reci da microsoft neće cenzuirati linux distre ili da proizvođaći igara neče cenzuirati open source igre?

Usput gotovo je sa https i drugim sigurnim vezama jel krše sopu i DNSovi ih više nesmiju dozvoljavati.

Dakle sve tvoje lozinke i svi tvoji podaci če najvjerojatnuje biti snimljeni.

Zamisli da facebook bude blokiran zbog jednog piratskog link ili da youtube bude blokiran zbog kopirane glazbe.

Svaki tvoj search bi se mogao pogrešno protumaćiti, npr : "free games download".

U sažetku to ti je ko carNET x100.

INTERNET IS{#} (in USA)

Ali ipak to je SAD ,a ne Hrvatska.{#}

i am fake
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 21:36 (fakenstein).
14 godina

Zar zbilja mislite da bi YouTube iza kojeg stoji  jedan Google mogao propasti?

P.S Zakon je sranje, EU style.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

0 0 hvala 0
16 godina

Ali kako oni mogu donositi zakone a da se onose na cijeli svijet?

Baš me briga što tamo neki Amerikanac ima cenzuriran internet dok god taj zakon ne stigne do Hrvatske./?

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ferritin kaže...

Ali kako oni mogu donositi zakone a da se onose na cijeli svijet?

Baš me briga što tamo neki Amerikanac ima cenzuriran internet dok god taj zakon ne stigne do Hrvatske./?

Ako u 21. vijeku mogu porobljavati i pljačkati države, činiti zločine od kojih ti pamet staje, mogu i s Interneta raditi što im je volja.

Life sucks... And then you die.
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Taj zakon nema veze sa Hrvatskom niti će ikada biti takvog zakona osim u slučaju da ovaj zakon ne dođe i u EU.

A mi taman tamo 2030 "uđemo u EU" , moramo promjeniti zakone itd...

Ali niti onda u Hrvatskoj neče biti ništa od toga.

Pa zar da vladin službenik propusti novo izdanje Dragon Scrollsa samo zato što mu vlastiti poslodavac zabranjuje?!

Sve u svemu nas se to nebi trebalo previše brinuti , osim onih priatskih stranica koje su fizički locirane u SAD-u.

Jadni Ameri što im još neče učinit?

i am fake
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 21:33 (fakenstein).
16 godina
fakenstein kaže...

Taj zakon nema veze sa Hrvatskom niti će ikada biti takvog zakona osim u slučaju da ovaj zakon ne dođe i u EU.

A mi taman tamo 2030 "uđemo u EU" , moramo promjeniti zakone itd...

Ali niti onda u Hrvatskoj neče biti ništa od toga.

Pa zar da vladin službenik propusti novo izdanje Dragon Scrollsa samo zato što mu vlastiti poslodavac zabranjuje?!

Sve u svemu nas se to nebi trebalo previše brinuti , osim onih priatskih stranica koje su fizički locirane u SAD-u.

Jadni Ameri što im još neče učinit?

Kaj brijes ti?

Nothing lasts forever
14 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...

Kaj brijes ti?

Ništa on ne brije. Referendum još nije bio, a tamo se odlučuje da li doista ulazimo (nadam se da ne).

SK crew
17 godina

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

ako taj zakon amerikanci donesu, oni jedino mogu utjecati na građane drzava s kojima oni imaju potpisan drzavni ugovor za ekstradiciju svojih građana drugoj drzavi, kao npr mi sa BiH

isto tako sa piratebay-om, buduci da su oni u svedskoj americki zakoni nemaju nikakvog utjecaja na njih, jer oni zive u svedskoj, ne u americi. tek onda kad donesu takav slican zakon u svedskoj, tek onda se moze nesto pokrenuti, jer oni u svedskoj ne krse nikakav zakon.

internet je takva stvar na kojoj se sve zivo nalazi. i oni doslovno mogu nalaziti dlaku u jajetu kako bi neku stranicu bannali.

a sve se vrti oko lobija i love koju ce tko okrenuti, te hoce li tko zavrsiti u zatvoru ili ne kad stavi nesto na neku stranicu.

It's not who u are, it's who u know.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice