Steve Wozniak preferira Android

poruka: 9
|
čitano: 1.373
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Suosnivač Applea, Steve Wozniak je izjavio za "Daily Beast" da više preferira Android naspram iOS-a!

"Imam manji uspjeh sa Siri-em nego sa voice recognitionom ugrađenim u Android. Bezuspješno ću govoriti u svom autu Siriu "Call the Lark Creek Steak House". Uzmem Android mobitel, isto to izgovorim i naredba se izvrši. Plus, navigacija je puno bolja na Androidu.

Moj primarni mobitel je iPhone. Volim njegovu ljepotu, ali htio bih da može sve što i Android."

Izvor:

http:// www.foxnews.com/scitech/2012/01/16/apple-co-founder-prefers-android/

Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

Jel sad čekamo iFanove da se skupe pa da lagano krene jutarnja svađa? :)

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

FOX NEWS?! nemoj me je8at da to shvacas ozbiljno? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Steve Wozniak preferira Android
ulinsky kaže...

Jel sad čekamo iFanove da se skupe pa da lagano krene jutarnja svađa? :)

A ti je potičeš...

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
I kaj sad...
15 godina
neaktivan

Ovo su gluposti

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Da puno ne mudrujem, prenosim na temu članak sa Index.hr-a;

Link;  http://www.index.hr/vijesti/clanak/suosnivac-applea-steve-wozniak-tesko-mi-je-to-reci-ali-android-nudi-vise-od-iphonea/594189.aspx

Ovdje se očitujem samo zato jer sam nebrojeno puta kroz razne teme i hvalio i kudio i Apple i OS koji preferiraju na Iphone/Ipad uređajima, a sada je to i Steve Wozniak sam i potvrdio!

Ako se uskoro poduzme nešto konkretno, a ne sumnjam da će se ubrzo i poduzeti, očekujem taktičku i stratešku borbu epskih razmjera na tržištu mobitela i ostalih letećih gadgeta najkasnije već sa pojavom Iphone 5 mobitela, Ipad 3 je možda preskoro tu, tako da će on dobivati upgrade ili neki drugi oblik nadilaženja konkurencije koja nikada ne odmara {#}!!  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Svi su podijeljeni sa mišljenjima , a isto tako i sa svojim zahtjevima , nekima je bolji iOS , dok nekima Android .

Tu neka nekakve velike politike , oba su odlična , služe svrsi . Većina iPhone "fura" samo da bi netko rekao " Vau , gle on ima ajfon " . Ja posjedujem uređaj s androidom , ali volio bih imati i nešto sa iOS-om .

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 19:20 (pinky_dr-).
17 godina
neaktivan

Nemam nista ni s jednim ni drugim OSEVIMA i cisto me zaboli xD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice