Prvo regionalno modding natjecanje

poruka: 12
|
čitano: 2.690
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen

Maloprije je na HW Gurus stranci osvanula vijest koja će rezveseiti sve moddere u regiji- organizira se prvo natjecanje takve vrste u kojoj mogu sudjelovati ljudi sa našeg područja.

Uskoro će biti objavljeni detalji,ali je ovo čak i sada veoma važna vijest.

LINK

Mod on!

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 17:26 (Pranja).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Novi link: http://www.hwgurus.com/vesti/poslednje-vesti/437-asus-i-enermax-moding-takmienje--uskoro.html

Editirat cu gornji post kada dodem do kompa.  

Editirano.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 17:27 (Pranja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Prvila su updejtana: http://www.hwgurus.com/forum/f64/hw-gurus-case-modding-natjecanje-2013-a-3024/ :) nadams e da će se sad većini svidjeti :)

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Prvo regionalno modding natjecanje

Nisam bio aktivan na forumu par mjeseci - logiram se - i piše mi da sam Baned Forever - to valjda kada

nisi dovoljno aktivan na forumu ili Pranja liječi osobne frustracije? {#}

Pošto ne mogu glasati - moj glas za MicrOpticS.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
13 godina
odjavljen

Svi koji glasuju za neki projekt, ulaze u izvlačenje za nagradu- cooler Enermax ETS-T40-TB. Jedini je uvjet minimalno 10 postova na forumu.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Svi koji glasuju za neki projekt, ulaze u izvlačenje za nagradu- cooler Enermax ETS-T40-TB. Jedini je uvjet minimalno 10 postova na forumu.

drugim riječima---mi newbiji možemo samo gledat....čemu onda glasanje - da bi neko dobio finu nagradu???

13 godina
odjavljen
zlatkor kaže...

drugim riječima---mi newbiji možemo samo gledat....čemu onda glasanje - da bi neko dobio finu nagradu???

Odeš na forum, registriraš se, nakucaš 10 postova i glasuješ-u čemu je problem?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
13 godina
odjavljen

Natjecanje je završilo, a objavljena je lista finalnih projekata: http://www.hwgurus.com/forum/f64/bodovanje-hw-gurus-modding-natjecanje-2013-a-3134/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

slike projekata? {#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
kivic15 kaže...

slike projekata? {#}

Poredak:

SS mini by Nessa

Fractal C1K H2O by Pupo

Cristal Toxin by JA90

Big Nano by Drnesh

ReBench by laux

Arctic Camo by bora bora

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice