PayPal korisniku naplaceno $4,000 za OSX Lion

poruka: 7
|
čitano: 1.478
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Lion je super, ali da li biste platitli $4,000 za njega? sumnjam.

John Christmas je kupio OS X Lion 23-ceg Jula, i platio ga $31.79 nakon poreza. Tada, sa njegovog PayPal racuna je uzeto $31.79 dodatnih 121 put, sto sve ukupno iznosi  $3,878.40.

Ocito Mr. Christman nije trebao 122 kopije Liona, vec je nesto poslo po zlu. John je kontaktirao Apple i PayPal ali obje strane dizu ruke od greske. "Apple krivi PayPal, PayPal krivi apple. Oboje tvrde da ce istraziti, ali ja sam svorc tri dana."

Christmas tvrdi da je problem sa novom iTunes betom koja imo novu opciju da za vas skine sve aplikacije koje ste prijasnje kupili. On je skinuo 116 aplikacija, a naplaceno mu je 121 put sto je preblizu da bi bila slucajnost.

Christmas nije jedini sa ovim problemom. Postoji ogromna diskusija na Apple's support sajtu oko navedenog problema, a i neki ostali bloggeri su naisli na slicne probleme.

Cak i iznad Christmasove narudzbe stoji "refunded" ali on nije vidio ni centa od tih novaca, vec je zaglibio duboko u crveno.

refunded refunded

Izvor: http://www.macrumors.com/2011/07/27/apple-charges-customer-122-times-for-lion/

wayofcoder.com

3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

ako je platio amerikanom, refund se vidi nakon nekoliko dana

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: PayPal korisniku naplaceno $4,000 za OSX Lion
Što reći? Kada netko optuži Apple, ovi automatski svaljuju na nekog drugog.
Klasika
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan

ocito je u om itunsu nesto cudno kad gledam po forumima toga ima dosta...

od 3,4 puta pa do 100 naplata...

mene prebacivanje loptice sjeti na

potpis :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Mora da je i on govorio Kupujem Apple radi odlicnog support-a i bas mi je simpatican taj Jobs.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

20 tisuća kuna {#}

I ja bi radio u Appleu!

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: PayPal korisniku naplaceno $4,000 za OSX Lion

Ja bi im fino otisao u obje tvrtke bez obzira gdje se nalaze i sve im skrenuo na hrpu i naravno ubio ih. a staces to ti je kad kupujes online pomalo kriticno {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice