Nisu ga srušili (još)! Anonimusi su za danas najavili rušenje, jedne od najvećih društvenih mreža, "Facebook-a", ali meni sve radi...
Nadam se da će danas pasti fejs...
Nisu ga srušili (još)! Anonimusi su za danas najavili rušenje, jedne od najvećih društvenih mreža, "Facebook-a", ali meni sve radi...
Zaista se nadam da će održati riječ.
Cek, i kakava je ovo vijest? Zar nije dovoljna jedna tema o tome? 
Ne kužim te, imaš account na facebooku, a nadaš se da će pasti.
Da i?, Jel oni trebaju u 1 u noci skociti i rusiti ga? U ostalom vec imamo nekoliko tema o ovom.
Samo kažem, i imam acc na facebooku da se čujem sa par prijatelja...ali iskreno bih volio da ga ugase iz više razloga.
A za više ovakvih tema nisam znao i nitko vas ne tjera da vi ovdje morate pisati, tako da...
Facebook kao usluga nije ništa loše. Ljudi su krivi što su napravili debilanu od njega.
Ja evo cekam kad ce .. Hahahaha :)
Sad ce u vijestima biti - " 20 tinejdžera počinilo samoubojstvo nakon pada Facebook-a "
Sjecate se stare teme? U kojem 100 klinaca (pacurdije) recitiraju stihove "remember blah blah..", galami kako je anonymous borac za ljudska prava, kako ce spasiti svijet, pomiriti sjevernu i juznu koreju, zaustaviti glad u africi...
I da ne zaboravim, srusiti facebook.
Gdje ste sada???
idem bacit majmuna u nesvjest dok je vrijeme
Ja evo cekam kad ce .. Hahahaha :)
Sad ce u vijestima biti - " 200000 tinejdžera počinilo samoubojstvo nakon pada Facebook-a "

nemogu oni njega za 1 dan srusit
hahahah da sad je kao fejk kad su skužili da ga ne mogu srušiti. Zašto nisu rekli da je fejk prije 3 mjeseca? 
idem bacit majmuna u nesvjest dok je vrijeme
ma jednostavno bekapiraj par albuma i nemaš frke :D
hahahah da sad je kao fejk kad su skužili da ga ne mogu srušiti. Zašto nisu rekli da je fejk prije 3 mjeseca? 
Hmm rekli su al mediji nisu željeli objavit.
Hmm rekli su al mediji nisu željeli objavit.
Daj normalan link.
Možda nešto i bude :)
http://twitter.com/anonops/status/132702457569611776
Eh a baš sam se nadao da če past ://
Možda nešto i bude :)
http://twitter.com/anonops/status/132702457569611776
To je OpCashBack ne nesto povezano s FBom.
ja bi da sruše rafi lažnih profila i pedo bear-a
ma ti anonymusi su jedna obicna hrpa budala kojima je cilj privuci paznju na sebe.
Ne znam ko je jadniji...ili Anonimus sto hoce da rusi ili vi koji non stop visite na fejsu a ovde pisete kako meni sve radi i nadam se da ce danas pasti fejs...(sad mi tako treba onaj palmface smajlic
)
Niko vas ne tjera da imate profil tamo ili ako ga veec imate da stavljate istinite informacije...