Pad cijene iphone 4s u t-comu

poruka: 14
|
čitano: 12.835
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, danas je jedna moja prijateljica išla u t-centar kupit mobilni uređaj, i predomišljala se između iphona 4s i samsung galaxy s3, i drag čovjek koji radi u t-centru joj je predložio Iphone 4s iz nepoznatih razloga... (kao kvalitetnije je napravljen uređaj itd.. nebitno za ovu temu) Ali joj je napomenuo da ne kupuje Iphone 4s sada, nego da pričeka mjesec dana i da će u 12. mjesecu ove godine Iphone 4s cijena past za čak nevjerovatnih 50%, što je oko 1900 kn za novi uređaj!

Eto, ja sam ovu vijest podijelio s vama, ako planirate kupit uređaj na forumu ili njuškalu bolje pričekajte mjesec dana i kupite novi uređaj u T-centru za iste ili čak manje novaca nego na oglasnicima za rabljene.

Sretno :) 

Nobody is perfect, well i am Nobody i'm Perfect :P
Moj PC  
3 0 hvala 16
12 godina
neaktivan
Re: Pad cijene iphone 4s u t-comu

Ja bih želio da je tako ali zvao sam t-mobile i oni su 95 posto sigurni da to nije istina!!

14 godina
neaktivan
Bit će caka sad za Božić, ali tako ogroman popust, sumnjam, nisu ni oni s neba pali da daju iPhone za bagatelu kad dovoljno zarađuju i ovako.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pricao sam sa nekim ljudima koji rade u marketingu i prodaji T-HT-a i rekli su da ce akcija vrijediti samo ako se uzme uredaj u tarifi iznad 250 kn na 24 mj ugovor.

Time je to ista cijena, ali ako uzmes vecu tarifu (400) dobijes uredaj za 9 kn
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

pa ako ce padati za ajfon cijene onda ce padati i za galaxy s3, koji je naravno 50x bolje... dakle...

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 10 hvala 0
14 godina
neaktivan

Biti će kao i prošle godine S+. Kad su naveliko reklamirali super akciju, a mobitela ni za lijek... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa s obzirom na to da meni ističe ugovor s njima i da sam zbog toga već par mjeseci u potrazi za novim smartphone-om, mogu jedino reći da i da spuste cijene 50%, što naravno neće, vratiti će ih na one koje su imali prije cca 6 mjeseci. Za neke su podigli prije par dana. Konkretno, Galaxy Note 2 je bio 298kn sa trajnim nalogom u tarifi XXL, a sad je 498kn. I onda se čude zašto prebacujem broj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 10:12 (Dardevil).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Pa s obzirom na to da meni ističe ugovor s njima i da sam zbog toga već par mjeseci u potrazi za novim smartphone-om, mogu jedino reći da i da spuste cijene 50%, što naravno neće, vratiti će ih na one koje su imali prije cca 6 mjeseci. Za neke su podigli prije par dana. Konkretno, Galaxy Note 2 je bio 298kn sa trajnim nalogom u tarifi XXL, a sad je 498kn. I onda se čude zašto prebacujem broj.

Meh svugdi je isto. Svugdi ima nesto sta ti se gadi kod operatera. Ja sam potpisao prije godinu i pol sa tele2 na dvi godine. Nikad vise.. Jedva cekam da istece ovo pola sta je ostalo da se vratim na t-mobile. 112.5 kuna i sve flat za nas mlade. To mi je perfektno. Uređaj ako kakav bude, bude, ako ne uzmem popust na racune i to je to. Bio je nedavno htc rhyme plum i rhyme obicni za 800 kuna. To je bila dobra kupnja. Treba redovitog pregledavat im webshop. Cesto ima akcija uz potpisivanje ugovora i nelose budu.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
cecenac kaže...
Dardevil kaže...

Meh svugdi je isto. Svugdi ima nesto sta ti se gadi kod operatera. Ja sam potpisao prije godinu i pol sa tele2 na dvi godine. Nikad vise.. Jedva cekam da istece ovo pola sta je ostalo da se vratim na t-mobile. 112.5 kuna i sve flat za nas mlade. To mi je perfektno. Uređaj ako kakav bude, bude, ako ne uzmem popust na racune i to je to. Bio je nedavno htc rhyme plum i rhyme obicni za 800 kuna. To je bila dobra kupnja. Treba redovitog pregledavat im webshop. Cesto ima akcija uz potpisivanje ugovora i nelose budu.

Imas puno caka u toj akciji "sve flat"

Bila je tema na forumu, na kraju je ispalo da uzasno smanje brzinu nakon 1GB, odnosno na 64kbit/s (8KB/s)

Dvije najbolje, definitivno najbolje tarife su :

1. Smart na bonove kod Tele2 - 30 KN, dobis 300min prema svima, 1GB neta.

2. Savršena tarifa od Vipa

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
cecenac kaže...
Dardevil kaže...

Imas puno caka u toj akciji "sve flat"

Bila je tema na forumu, na kraju je ispalo da uzasno smanje brzinu nakon 1GB, odnosno na 64kbit/s (8KB/s)

Dvije najbolje, definitivno najbolje tarife su :

1. Smart na bonove kod Tele2 - 30 KN, dobis 300min prema svima, 1GB neta.

2. Savršena tarifa od Vipa

imam tu tele 2 300 minuta i vidim da kradu mamicu im njima su sekunde stotinjke ... btw sry na offtopic ali zna ko na koji broj da posaljem za tele2 da mi posalju postavke za net one? xD

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
17 godina
cecenac kaže...

112.5 kuna i sve flat za nas mlade. To mi je perfektno.

Ne znam samo odakle ti ovo. Za mlade ima samo popust od 20% na tarifu total s+ i 50kn popusta na mobilni net.

17 godina
Damir1908 kaže...

imam tu tele 2 300 minuta i vidim da kradu mamicu im njima su sekunde stotinjke ... btw sry na offtopic ali zna ko na koji broj da posaljem za tele2 da mi posalju postavke za net one? xD

Automatske tehničke postavke naručite slanjem besplatne SMS poruke sadržaja Tele2 na broj 777.

14 godina
neaktivan
Dardevil kaže...
cecenac kaže...

112.5 kuna i sve flat za nas mlade. To mi je perfektno.

Ne znam samo odakle ti ovo. Za mlade ima samo popust od 20% na tarifu total s+ i 50kn popusta na mobilni net.

Bilo je do ima par dana 50% popusta na extra total+ s. Sad su stavili na 20% jer im se ocito ne isplati. Prije je bilo 62.5kn + 50kn flat + 10kn radijska = 122.5. Sad vise nisu najjeftiniji, isti su ko svi ostali. 100kuna pretplata + 50 kuna falt opcija + 10 radijske i izađe te ejdnako ko revolucija i savrsena.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
GameHero kaže...

Pozdrav, danas je jedna moja prijateljica išla u t-centar kupit mobilni uređaj, i predomišljala se između iphona 4s i samsung galaxy s3, i drag čovjek koji radi u t-centru joj je predložio Iphone 4s iz nepoznatih razloga... (kao kvalitetnije je napravljen uređaj itd.. nebitno za ovu temu) Ali joj je napomenuo da ne kupuje Iphone 4s sada, nego da pričeka mjesec dana i da će u 12. mjesecu ove godine Iphone 4s cijena past za čak nevjerovatnih 50%, što je oko 1900 kn za novi uređaj!

Eto, ja sam ovu vijest podijelio s vama, ako planirate kupit uređaj na forumu ili njuškalu bolje pričekajte mjesec dana i kupite novi uređaj u T-centru za iste ili čak manje novaca nego na oglasnicima za rabljene.

Sretno :) 

Prvi je mjesec, sniženju ni traga? {#}

[G] Sapko
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 1:23 (Gunner11).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice