Opera 11.50 final

poruka: 9
|
čitano: 1.644
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Opera 11.50 final

Danas je izdana finalna verzija novog Opera browsera 11.50, kodnog naziva ''Swordfish''. Jedna od najvažnijih novosti je gotovo potpuno redizajniran izgled, koji je sada minimalistički, po uzoru na neke druge browsere. Changelog se može vidjeti ovdje. Na http://www.opera.com/ je postavljen i prigodan brojač preuzimanja, a na istoj možete i preuzeti najnoviju verziju browsera.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
8 0 hvala 8
15 godina
Opera 11.50 final

Odlično ka uvik od opere. Čak mi se novo sučelje isprva sviđa.  {#}

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Opera 11.50 final

Browser je zakon !

Defaultni browser već godinama, gotovo pa sam fanatik.

Ono što bih volio dodatno, jest još više CSS3 mogućnosti i WebGL.

Jedan nedostatak (a ovdje kao glavnog krivca navodim Microsoft) Asp.net UpdatePanel ne funkcionira kako bi trebao s Operom, i to je veliki problem - i zato kod svojih projekata preporučam Chrome ili IE9, nažalost.

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera 11.50 final

Pohvalio bih ovu ediciju Opere. Izgled mi je ono tak tak možda da su gumbići bolje izvedeni, ali brzina je odlična. Net.hr na 4Mbit/s T-com ADSLU mi otvorio za ~1.5sek, a kasnije ga iz cachea vuče gro brže

Općenito animacije sučelja više ne trzaju jer su mi ranije nekako usporavale rad, sada mi djeluju jako dobro i uglađeno.

Trebali su ju nazvat Opera 12 i slijedit trend :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Opera 11.50 final

Svaka nova verzija Opere je savrsenstvo. Šteta samo sto skoro nigdje na internetu ne pise o ovome,a da je izasla nova verzija chrome-a ili firefox-a internet bi bio prepun tim vijestima.

IT'S RECORD TIME!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Opera 11.50 final

jako mi se sviđa novo sučelje i brže radi nego 11.11, nažalost rad sad određenim stranicama i dalje ostaje problem.

17 godina
neaktivan
Opera 11.50 final

Da li netko ovdje ima problema sa "zaglavljivanjem" Opere prilikom pokretanja dotične? Kad pogledam u Task Manager pod procesima vidim dvije opere.exe *32.

Uglavnom jedino rješenje je da ubijem oba dva procesa, i onda ponovno pokušam pokrenuti Operu.

Zna li netko kako to izbjeći?

Windows 7 64 bit.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Opera 11.50 final
MegaMass 2000 kaže...

Da li netko ovdje ima problema sa "zaglavljivanjem" Opere prilikom pokretanja dotične? Kad pogledam u Task Manager pod procesima vidim dvije opere.exe *32.

Uglavnom jedino rješenje je da ubijem oba dva procesa, i onda ponovno pokušam pokrenuti Operu.

Zna li netko kako to izbjeći?

Da, mislim da većina nas ima takovih problema, a rješenje ti je za sada da "ubiješ" proces preko task managera, kako si i sam naveo. Za prevenciju nisam čuo {#}

Za sve ljubitelje portabilne verije, možete ju downloadati ovdje:

English    International

16 godina
neaktivan
Opera 11.50 final

Kod Opere mi se sviđa Password Manager koji JEDINI može zapamtiti lozinku za hotmail email.

:)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice