Nova prevara na facebooku

poruka: 44
|
čitano: 9.230
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nova prevara na facebook

Odnedavno se nafacebooku pojavila novi tip varanja korisnika povezan sa osređenim sigurnosnim propostom u facebooku. U chatu sa prijateljima pojavi se poruka:

Hey, I just made photoshop of you.link. Na kraju pouke nalazi se link koji vodi do određene aplikacije koja odvas traži dopuštenje za pristup vašim privatnim podacima. Ako na to pristanete vama i vašim prijateljima će se pojaviti slike sa ljdima i životinjskim glavama. 

izvor: http://www.switched.com/2011/04/04/facebook-photoshop-scam-spreading-like-wildfire/

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

4 0 hvala 16
16 godina
neaktivan
Nova prevara na facebook

Dobivao sam takve poruke još i prije mjesec dana, no nisam ih otvarao, vidi se da su scam..

Android ♥ /// aka triplex
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
Re: Nova prevara na facebook
Ajme taj FB.

Počeli su ubacivat botove i generatore šta šalju linkove itd.

Ti se ljudi naslađuju što imaju više ljudi u grupi ili lajkova. NO LIFERI !
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
neaktivan
Nova prevara na facebook

A tko ce to u nas s pola mozga otvoriti (em sto pise na engleskom i tako je ocito) i jos DATI svoje podatke...

To ni moja baba ne bi uradila.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nova prevara na facebook

Ako se bojite toliko tih prevara onda nemojte imati facebook profil.Samo kukate.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-gta-iv-keyacc-win-vista/94045.aspx?page=0&jumpto=1810736&sort=asc&view=flat
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova prevara na facebook

Malo pameti i siguran si.

Facebook je leglo spama i svakojakih gluposti.

SMS FTW!

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Nova prevara na facebook

Lako je to vama ovdje govoriti, noveliki dio korisnika facebooka jednostavno ne razmišlja. Većina će tu poruku shvatiti kao nešto "cool" pa će kliknuti i svakome to poslati. Nažalost stanje je takvo.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

5 0 hvala 0
16 godina
Nova prevara na facebook

Ja nedajem ovlasti nijednoj aplikaciji niti ničemu osim onoga što ja koristim. Pogotovo one fore da ako bi vidio neki video ili nešto moraš prvo like, pa share, pa te onda pita za pristup podacima...ma bjež, ima isti video na youtube samo ga treba naći...

I najviše mrzim ove skraćene linkove, ništa iz njih nemožeš skužiti. Di su ona stara vremena kada su linkovi bili dugi tri reda ali onda samo čitanjem njega si mogao vidjeti na koju stranicu ideš i sve{#}

Stoja
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

facebook bi trebao biti znatno sigurnije mjesto za ubijanje dosade i besmisla od kad se od nedavno ubacio wot kao podrška

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Hah upravo od frenda dobio na chat ovu poruku, počeo ga plašiti da je dobio virus{#} 

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

ako je netko dovoljno glup da otvori to onda i zaslužuje snositi posljedice , stalno mi upadaju takve poruke ,LoL

Moj PC  
22 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Nova prevara na facebooku
athlon64 kaže...

ako je netko dovoljno glup da otvori to onda i zaslužuje snositi posljedice , stalno mi upadaju takve poruke ,LoL

potpis

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina

Ja hate faceboooook, pa me zato niti ni tame, niti mam račuuuna u pol somuna, a niti ikakve brige.

A djeca i lajbeki, sorrry društvo ali uvijek postoji opcija Murphyevog zakona, ako postoji imalo šanse za nešto poći loše, onda će to sasvim sigurno tako se i loše dogoditi.

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jučer sam dobio 6 takvih poruka ali naravno nisam otvarao

15 godina
neaktivan

ja ionako ne koristim face često, ali iskreno nisam nijednu takvu poruku dobio. Koliko čitam, nemojte se predrasuditi i bahatiti narode. Malo ljudi danas misli mozgom pa i na te spamove. Velika većina to stisne pa se sami uvjere.

Rješenje: ugasiti facebook i vratimo se kolko tolko normalnim životima.

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nova prevara na facebook
captain_soap_McTawish kaže...

Odnedavno se nafacebooku pojavila novi tip varanja korisnika povezan sa osređenim sigurnosnim propostom u facebooku. U chatu sa prijateljima pojavi se poruka:

Hey, I just made photoshop of you.link. Na kraju pouke nalazi se link koji vodi do određene aplikacije koja odvas traži dopuštenje za pristup vašim privatnim podacima. Ako na to pristanete vama i vašim prijateljima će se pojaviti slike sa ljdima i životinjskim glavama. 

izvor: http://www.switched.com/2011/04/04/facebook-photoshop-scam-spreading-like-wildfire/

prijatelju loše prevodiš:

Of course, it then immediately begins spamming your friends with the same message. It keeps you distracted by redirecting you to a blog featuring "45 Strange and Funny Photoshop Manipulations" such as a person's face on a dog. Needless to say, none of them feature your face.

Brate nemoj plašiti narod, neće se tvoja slika pokazati i nisu životinjske glave (užas) nego 45 slika gdje jedna od njih ima sliku nečijih lica na životinjama. Nigdje neće staviti slike tvojih prijatelja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 22:44 (pbandov).
16 godina
protjeran

E ljudi bas prije nekih 30 min sam dobio od sestricne tu poruku

i usao sam u nju al nikakve glave i te pizz nisam dobio niti sam

vidi onekakve promjene.Dali sam siguran oko podataka ili sam

nahebo xD

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

E ljudi bas prije nekih 30 min sam dobio od sestricne tu poruku

i usao sam u nju al nikakve glave i te pizz nisam dobio niti sam

vidi onekakve promjene.Dali sam siguran oko podataka ili sam

nahebo xD

ak si od nje dobio znači da je ona stisnula i instalirala facebook aplikaciju od tog spama. Jesi li i ti instaliro ili si sam stisnuo link ?

15 godina
neaktivan

Ti moras biti blesav da tako nesto otvoris.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

OFF TOPIC : jel se i vama fejs usporio zadnjih dana? pogotovo se to primjeti kada se poduze dopisivas sa istom osobom sa malim vremenskim razmakom izmedu poruka ili samo meni ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 22:50 (fakEEE).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

eh koliko se sjecam ja sam samo stisnuo na link i pisalo mi je kao da nije sigurna strana.

i ja sam stisnuo allow ali samo mi se ucitavala strana i odmah sam izasao.A jbg od sestricne poruka

mi dosla nije od nekog 10tog :(

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Ti moras biti blesav da tako nesto otvoris.

brhgzugfewu kaže...

eh koliko se sjecam ja sam samo stisnuo na link i pisalo mi je kao da nije sigurna strana.

i ja sam stisnuo allow ali samo mi se ucitavala strana i odmah sam izasao.A jbg od sestricne poruka

mi dosla nije od nekog 10tog :(

...ni da bih riječi rekao. A zar moraš baš prihvatiti svako govno koje ti se nudi ?

16 godina
protjeran

Ma hebes,ovako i onako WIN idu u vjecna lovista sutra xDDDD

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam facebook profil ali ne klikćem na nikakve gluposti. Imam ga čisto da bi pročitao koju dobru foru, čuo neku novu pjesmu itd. Ne stavljam osobne slike (prijavljujem onoga tko stavi moju sliku i vise ih bas ne stavljaju xD) i dođe mi da frenda puknem šakom kad mi počne pričat o tome kako ima 50 likeova :P

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Imam facebook profil ali ne klikćem na nikakve gluposti. Imam ga čisto da bi pročitao koju dobru foru, čuo neku novu pjesmu itd. Ne stavljam osobne slike (prijavljujem onoga tko stavi moju sliku i vise ih bas ne stavljaju xD) i dođe mi da frenda puknem šakom kad mi počne pričat o tome kako ima 50 likeova :P

{#} Pih, nije to ništa {#}

Android ♥ /// aka triplex
16 godina
neaktivan

Ma čitav facebook je prevara :D

He who dares, wins
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pbandov kaže...

Slazem se.. ljudi vise na tom facebook-u po cijeli dan i to svaki dan.. a kad nisu doma na komjuteru na "fejsu" onda su ili u kaficu na mobitelu (naravno na fejsu) ili pricaju o fejsu, naprimjer izadete subotom vani i nece proc taj izlazak bez da cujete barem 20 puta nesto o facebook-u.. stalno taj fejs.. gadi mi se vec ta rijec.. uopce nekuzim sto to tako dobro ima tamo.. ja sam ga bio po nagovoru prijatelja napravio i mozda sam ga upalio svega par puta i nista posebno ja nisam vidio na tom famoznom "fejsbuku" i naravno izbrisao ga bez pardona.. stvarno mi nije jasno sto svi vide u tome !?

Da se barem nade neki hacker koji ce dozivotno blokati facebook  i slicne stranice ^_^

MetalHead
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 9:16 (Skidy).
15 godina
pbandov kaže...

Ugasit forum i vratit se normalnim životima.

Same thing.

Ko ga zna koristit umjereno facebook je odličan.

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
pbandov kaže...

Ugasit forum i vratit se normalnim životima.

Same thing.

Ko ga zna koristit umjereno facebook je odličan.

Nije ista stvar, dapače uopće nije isto.

15 godina
neaktivan

samo ne ide mi uglavu kako neko moze na faceu bit po 3-4 sata, pa zar je tolko zanimljiv

Pain is temporaily,glory is forever!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice