Nokia is back

poruka: 17
|
čitano: 3.863
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia is back

Glasine koje su kružile kako bi se Nokia ipak vratila proizvodnji mobilnih uređaja nakon isteka ugovora sa Microsoft-om o zabrani proizvodnje (do 31.12.2015) bi mogle biti točne, jućer su navodno procurile prve fotografije novog Nokijinog smartphone-a C1 na Android OS-u, a proizvodnja i prodaja se očekuju tek iduće godine.

INFO (sneak peek photo, published 14 hours ago)

INFO (Nokijin ugovor sa Microsoftom i početak proizvodnje 2016)

INFO (Nokia C1, nagađanja hardware-a)

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Nokia is back

Marka na koju se jedino oslanjam tokom godina :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia is back

Izvrsno! Nadam se da ce opravdati ocekivanja!

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nokia is back
tnakir kaže...

Ako su prebacili R&D u Kinu, proizvodnju u Kinu, onda nemaš šta puno očekivati... Barem dizajn da je finski.

Imaš i drugih Kineza, samo s drugim logom.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan
Nokia is back

Nekad je nokia bila drugacija a sad na slici je jos jedan genericki android sa nokia naljepnicom.

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nokia is back

Prekasno

1 0 hvala 0
12 godina
Nokia is back

Ne razumijem zašto proizvođači izbjegavaju Windowse. Voli bih vidjeti više marki i modela sa WP.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Nokia is back

Acer je već predstavio flagship modele s 3GB memorije,također Xiaomi već radi Windows Mobile uređaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Smooth Operator kaže...
tnakir kaže...

Ako su prebacili R&D u Kinu, proizvodnju u Kinu, onda nemaš šta puno očekivati... Barem dizajn da je finski.

Ne znam druže, nisam siguran da drugi kinezi imaju quality control kao i high end proizvođači, pa ni support kao oni. Kod svakog kineza kojeg sam gledao ima neko sranje, ili ima žut ekran, ili random errore ili neka sranja.

Ok, dogodi se svima, ali normalan proizvođač će to riješiti kroz garanciju (moj HTC je imao problema sa kamerom, kad sam ga reklamirao dobio sam novi mob), dok će kinez brisati postove po forumu i pretvarati se da je sve ok.

Nokia je uvijek imala jebački hardver, vrhunske baterije i odličan support. Dok je Microsoft nije uzeo pod svoje...

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 10:46 (tnakir).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Smooth Operator kaže...
tnakir kaže...

Ne znam druže, nisam siguran da drugi kinezi imaju quality control kao i high end proizvođači, pa ni support kao oni. Kod svakog kineza kojeg sam gledao ima neko sranje, ili ima žut ekran, ili random errore ili neka sranja.

Ok, dogodi se svima, ali normalan proizvođač će to riješiti kroz garanciju (moj HTC je imao problema sa kamerom, kad sam ga reklamirao dobio sam novi mob), dok će kinez brisati postove po forumu i pretvarati se da je sve ok.

Nokia je uvijek imala jebački hardver, vrhunske baterije i odličan support. Dok je Microsoft nije uzeo pod svoje...

Moja Lumia 1520 ima jebački hardwer, vrhunsku bateriju u vrijeme kad nijedan drugi proizvođač nije imao tog kapaciteta i to sve pod MS-ovo kontrolom. Nokia je uvijek imala dobrih telefona al imala je i kršina. Kao i svaki drugi proizvođač.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja sam zamjenio HTC One Mini 2 s Lumia 925 radi sranja oko javljanja i trzanja... Zasad sam siguran, a šta će biti za 2 godine, neznam. Ovi veliki ekrani 5+ inča mi ne leže. Valjda će netko opet izbaciti neki pristojan hardver s 4.3-5.0 incha, pristojnim ekranom. Inače, ostajem u 2013g.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Smooth Operator kaže...
tnakir kaže...

Ovo gore je Foxconn sa Nokia logom. Odnosno mini iPad, slično kao i sa njihovim tabletom isto sa Nokia logom. Samo manji...

10 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Nekad je nokia bila drugacija a sad na slici je jos jedan genericki android sa nokia naljepnicom.

Upravo tako ! Nokija je bila Nokija zato jer se razlikovala od ostatka mobilnog svijeta. Imala je hrpu stvari koje su je isticale, činile boljom od konkurencije, pogodnosti koje su sasjekle konkurenciju ma kako veliki divovi bili...

A s ovim kinezima z naljepnicom Nokije to nije realno očekivati...

Volim Nokiju, ma serem, obožavam je, ali ovi kinezi mi ne mirišu na Nokiju...

13 godina
neaktivan
meshaigrin kaže...
malina22 kaže...

Upravo tako ! Nokija je bila Nokija zato jer se razlikovala od ostatka mobilnog svijeta. Imala je hrpu stvari koje su je isticale, činile boljom od konkurencije, pogodnosti koje su sasjekle konkurenciju ma kako veliki divovi bili...

A s ovim kinezima z naljepnicom Nokije to nije realno očekivati...

Volim Nokiju, ma serem, obožavam je, ali ovi kinezi mi ne mirišu na Nokiju...

Točno tako.

Danas se Nokijini telefoni razlikuju od drugih po natpisu, nekad su se razlikovali po SVEMU.

17 godina
Nokia is back

Erm, žena je prvotno bila oduševljena Lumio, kao ma kakav Android, super je sve, prošlo je godinu i pol, sad se žali da ne zvoni, da ne reagir, da je ultra spor i da će ju izluditi, ja sam se bio ponadao da nešto valja, rekoh, ma ništa što neće reset na tvorničke riješiti, ni to nije pomoglo, a da ne kažem da nema softver za backup podataka, nego snađi se druže... Ono, za mene je to čisti trash od mobitela za takve novce.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
Nokia is back

Ah Nokia,Nokia uvijek je bila posebna.

Još imam prvu kupljenu,osim što je maska napukla kad je pala s 2.5 metra visine i što treba zamijeniti bateriju,

još uvijek radi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 12:25 (kmz89).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Erm, žena je prvotno bila oduševljena Lumio, kao ma kakav Android, super je sve, prošlo je godinu i pol, sad se žali da ne zvoni, da ne reagir, da je ultra spor i da će ju izluditi, ja sam se bio ponadao da nešto valja, rekoh, ma ništa što neće reset na tvorničke riješiti, ni to nije pomoglo, a da ne kažem da nema softver za backup podataka, nego snađi se druže... Ono, za mene je to čisti trash od mobitela za takve novce.

tri godine na Lumiji i nikakvih problema... svi moji prijatelji prešli i svi kažu nikad više Android.... istina uvijek može postojati neka "crna" ovca koja ne radi dobro, naročito jer na našem tržištu trgovci prodaju škart uređaje koji trebaju ići u otpis... ispravne Lumie kupljene u Njemačkoj se ne kvare i nema problema s njima...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 13:13 (dadn).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice