NoDo update na Windows Phone 7

poruka: 11
|
čitano: 3.033
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Najnovija nadogradnja Windows Phone 7 se zove NoDo.

Ona donosi napokon funkciju copy/paste, brže perfomanse samog uređaja, bolje pretraživanje na Windows Marketplaceu, te razna druga poboljšanja i nadogradnje unutar samog OS-a.

Za sada je nadogradnja dostupna korisnicima koji ne koriste "zaključane" brandirane uređaje i to s obzirom da je dobar dio operatera i proizvođača blokirao raniju nadogradnju, a koja je nekim korisnicima donijela više problema nego poboljšanja.

Izvor: mobileburn.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlicno, hvala na informaciji. Enivej znas li sto u vezi brickanja samsungovih fonova?

A joke is a very serious thing. Winston Churchill

0 0 hvala 0
17 godina
Re: NoDo update na Windows Phone 7
zitzko kaže...

Najnovija nadogradnja Windows Phone 7 se zove NoDo.

Ona donosi napokon funkciju copy/paste, brže perfomanse samog uređaja, bolje pretraživanje na Windows Marketplaceu, te razna druga poboljšanja i nadogradnje unutar samog OS-a.

Imao sam priliku neki dan isprobati Omniu 7... Ne vidim što se ondje može ubrzati!

Zbilja sve ide tako glatko i fluidno da, koliko god to bilo teška srca, Microsoftu moram priznati da su odradili fantastičan posao s Windows Phone 7.

Copy/Paste svakako pozdravljam!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina

NoDo = don't do it or you'll brick the phone :))))

Just kidding... gledao sam review na zdnetu... ubrzali su podizanje programa za nekih 10 - 20%...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da Omnia je brza i fluidna.
Pozdravljam ubrzanj podizanja al zeljno iscekujem multitasking i ie9, kad ce taj Mango. :D
17 godina
Super radi (imam HD2 koji na nandu ima WP7 pa time imam hd7 jer su to identični uređaji)
Atomska bubamara.
17 godina
neaktivan
IAmLoser kaže...
Da Omnia je brza i fluidna.
Pozdravljam ubrzanj podizanja al zeljno iscekujem multitasking i ie9, kad ce taj Mango. :D

Na ljeto.

15 godina
neaktivan
IAmLoser kaže...

Odlicno, hvala na informaciji. Enivej znas li sto u vezi brickanja samsungovih fonova?

Nemam pojma, samo nešto teoretski:)

Šta se desila neka havarija oliti nezgoda s mobitelom ? malo offtopic

16 godina
neaktivan
Ne meni osobno al bilo je problema s pojedinim uredajima, brickalo ih, pa je ms povukao update.
17 godina
Meni na HD2 (HD7) nis ne bricka, cak su pisali o bsodu (znam cudno :D) kad se zakljucava i zatvara program u isto vrijeme ali kod mene nema tog problema.
Atomska bubamara.
16 godina
neaktivan

http://www.winrumors.com/windows-phone-7-nodo-update-now-available/

Na ovom linku je objašnjeno do u detalje šta sve update uključuje, također je navedeno da MS radi na novom upadate-u, tj. WP7.5 ili ti pod kodnim nazivom "mango", koji bi napokon trebao uključivati multitasking, IE9 mobile i Twitter integraciju: 

EDIT:

Evo kako bi trebao izgledati multitasking na mango-u:

http://www.winrumors.com/windows-phone-full-multitasking-ui-demonstration-video/

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 20:24 (Joco55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice