Najambiciozniji crowdsourcing projekt u Hrvata

poruka: 7
|
čitano: 1.452
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

www.spreha.net/mali-dom-treba-vasu-pomoc
dakle, Nikola Stolnik, jedan od hrvatskih Google zaposlenika u Irskoj, je pokrenuo realno najambiciozniju lokalnu crowdsourcing kampanju do sada. Za sada ne ide fantastično, iako, koliko mi je rekao, 6 eura dođe mjesečna prehrana po jednom klincu, tako da je svaki eura vrijedan, makar ne dosegli zadani cilj od 300 000 eura.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 13:22 (dankoBanana).

2 3 hvala 2
14 godina
neaktivan

Radi se o tome da pokusava skupiti novce za obnovu jedne skole u Keniji.

Kapmanju mozete pronaci ovdje http://www.indiegogo.com/projects/let-s-help-these-fellows-repair-their-school-and-bring-them-running-water

TD za glupost

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja jesam u Bosni ali iskreno zar nema skola u Hrvatskoj kojima bi takodje dobro dosla obnova?

Malo mi idu na neku stvar svi ti koji obnavljaju po bijelom svijetu, a u rodjenom dvoristu jad i bijeda, da se ne lazemo, kako po Bosni tako i u Hrvatskoj. 

A Keniji jedna obnovljena skola nista ne znaci kad nemaju djeca sta da jedu. I sta misle da ce roditelji slati dijete tamo neku skolu umjesto da cuva to malo ovcica ili sta vec uzgajaju dole da imaju sta jesti sutradan. 

Kad smo vec kod praznih prica i ovaj novi papa je ista stvar.. najobicniji marketing potez Vatikana malo kao da poprave imidg nakon silnih pedofilskih skandala i samo ide okolo ljubi ljude i prica kako treba pomoci siromasnima i mlati prstom kapitalizmu kao n ono ne valja to pomozite siromasnima, 

a ovamo sam Vatikan ima toliko bogastvo da sam moze rijestii problem gladi i pitke vode na citavoj planeti, a da ni ne osjeti.

Ukratko sve su to prazne price i corava posla i jedno i drugo.

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
realno, 10 eura ce puno vise dobra napraviti tamo nego u hrvatskoj

1 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Pitaj nekog bez posla koliko mu znaci 10 eura. Neki bivsi radnik zeljezare Sisak, Diokija itd.

A iskreno, naslov je totalno bezveze-nit je projekt pokrenut u HR, nit novci idu u HR.

Jedina veza sa HR je sto je lik iz Hrvatske.
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Najambiciozniji crowdsourcing projekt u Hrvata

svi koji sudjeluju u skupljanju novaca i realizaciji su Hrvati :\

17 godina
neaktivan
Re: Najambiciozniji crowdsourcing projekt u Hrvata
dankoBanana kaže...
realno, 10 eura ce puno vise dobra napraviti tamo nego u hrvatskoj

Generalno vjerojatno da, ali ova škola je dio misije efektivno pod "vlašću" katoličke crkve. Koja godišnje samo u maloj RH dobiva preko 300 milijuna kn, za koje nikako ne žele polagati račune. Zaključak je suvišno pisati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice