Microsoft kupuje Mojang za 2 milijarde dolara

poruka: 5
|
čitano: 898
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Microsoft kupuje Mojang za 2 milijarde dolara

http://www.pcgamer.com/2014/09/10/microsoft-reportedly-in-talks-to-buy-minecraft-studio-mojang/

Nisam vidio  ovu novost na Bugu, pa sam otvorio temu.

Dakle mislite li da će Markus prihvatiti Microsoftovu ponudu?

Meni se čini da neće.

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 9:54 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Microsoft kupuje Mojang za 2 milijarde dolara

Ma meni se više Mirkosoft gadi sa tim rasipanjem novaca.

Pa dajte koristite te novce na normalne stvari i na razvoj. Ne na jadno potkopavanje konkurencije. I usprkos svim novcima i ne znam čemu, Sony ih šiša i dalje.

I umjesto da nauče i krenu radit igre i razvijat igre i slušat igrače/kupce. Ne. Oni krenu srat sa kupovanjem studija i ekskluziva. Tomb Raider, jel (znam da nije trajno, al je jadno nonetheless). I ovo kaj su se kao jadni išli buniti na nemogućnost reklamiranja Destinya, pa su u biti ipak reklamirali miris Destiny, jer kak je Sony grozan. A isti takav deal oni imaju sa Call of Duty franšizom.

11 godina
protjeran
Dachande kaže...

Ma meni se više Mirkosoft gadi sa tim rasipanjem novaca.

Pa dajte koristite te novce na normalne stvari i na razvoj. Ne na jadno potkopavanje konkurencije. I usprkos svim novcima i ne znam čemu, Sony ih šiša i dalje.

I umjesto da nauče i krenu radit igre i razvijat igre i slušat igrače/kupce. Ne. Oni krenu srat sa kupovanjem studija i ekskluziva. Tomb Raider, jel (znam da nije trajno, al je jadno nonetheless). I ovo kaj su se kao jadni išli buniti na nemogućnost reklamiranja Destinya, pa su u biti ipak reklamirali miris Destiny, jer kak je Sony grozan. A isti takav deal oni imaju sa Call of Duty franšizom.

To sto se to tebi cini kao rasipanje,je u biti jako dobro i temeljito poroucena investicija...

Jasno,oni su pogriesili,a ti im ponudi profitabilnu investiciju,jer oni to ne znaju raditi...

Ostalo je bedasto i komentirati..

17 godina

Ocito uopce nisi upucen u cijelu problematiku nove generacije konzola, pa je uopce besmisleno ista raspravljati.

I zato sto neku akviziciju napravi poznata kompanija, automatski mora biti vrlo pametna, inteligentna i opravdana? Koliko je takvih dealova bilo jadno do sada. Propalo i zaboravljeno.

14 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ocito uopce nisi upucen u cijelu problematiku nove generacije konzola, pa je uopce besmisleno ista raspravljati.

Uputi nas, oh the allknowing one! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice