Svi se bune, protestiraju a par njih odgore potpisuju - je**s takvu demokraciju.
Nek nas samo probaju hapsiti, nemaju oni ni 5% mjesta u zatvorima, morat ce napraviti logore.
Svi se bune, protestiraju a par njih odgore potpisuju - je**s takvu demokraciju.
Nek nas samo probaju hapsiti, nemaju oni ni 5% mjesta u zatvorima, morat ce napraviti logore.
Ako budale izglasaju tu ACTA-u samo će izazvati kontra efekt kada se svi vratimo na fizički oblik piratstva....
Razmislite malo o tome...
heh fizicki, jasno sta kazes al kod koga cu ja otic po piratski software ako ga nitko nema odakle skinit?
Barem danas kada je hardware pojeftinio nije problem "prošvercati" dva-tri usb sticka od 16gb puna softwarea sa bilo kojeg kraja svijeta.(Sljedeće se ne odnosi na tebe)
A kako uopće možete povjerovat u te priče o zabrani slobodnog govora, nadziranju bla bla .. .kad to nema nikakvog smisla.Po tome ispadne da je ta industrija zabave, uključujući manje od 2% sveukupnog stanovništva koji su u njoj zaposleni, nekakva svetinja čija se prava moraju pod hitno zaštiti kako mi nebi trebali gledat siromasne glumce/pjevace.. koji si nemogu priuštiti usrani botoks ili kako već.Cenzurirao bih sam, ali nema nikakvog smisla budući da će po vašem načini razmišljanja ONI to učiniti umijesto mene.
Ako budale izglasaju tu ACTA-u samo će izazvati kontra efekt kada se svi vratimo na fizički oblik piratstva....
Razmislite malo o tome...
Kako to mislis?
Jedan forumaš je već to bio uspoređivao s prohibicijom.Uglavnom, oni zabrane piratstvo na internetu, mi se vratimo na fizičke oblike piratstva što s vremenom postaje sve veći i veći biznis.Pirati se bogate više nego preko interneta(rijetki uopće zarađivaju piratizacijom preko interneta).Normalni ljudi opet zadovoljni jer s vremenom takav oblik piratstva je sve više pristupačniji, pa neka oni pola stanovništva ove Zemlje zaposle da nadgleda sve to opet će ih bit malo....
Neće te u logor nego će ti poslat račun na 50 000 kn i trajno ti prekinuti vezu na Internet...
Neće te u logor nego će ti poslat račun na 50 000 kn i trajno ti prekinuti vezu na Internet...
E nek samo šalju račune.
Ako nas je povijest išta naučila to je da kmetovi (a mi ponovno postajemo kmetovima, sve više i više) nakon seljačkih buna obično završe odrezanih glava ili još gore potčinjeni nego prije jer feudalci imaju svu moć i oružje.
Ako nas je povijest išta naučila to je da kmetovi (a mi ponovno postajemo kmetovima, sve više i više) nakon seljačkih buna obično završe odrezanih glava ili još gore potčinjeni nego prije jer feudalci imaju svu moć i oružje.
Nas je u ovom slučaju više, puno više. :)
A ste cula za HOPA-CUPA ?
Hrvatska organizacija protiv ACTAe - Certifikacija udruzenja protivnika ACTAe.
EDIT: O ova tema je stara... Nitko nije postao dugo.