Karma - iOS7 laga

poruka: 21
|
čitano: 2.554
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Karma - iOS7 laga

Svijet će stati. Upravo ono što su svi ljubitelji Apple uređaja isticali kao loše kod Androida sad se dešava i na iOS7. Naime, iOS7 laga. Karma is a bitch.

http://www.theverge.com/2013/9/25/4770818/ios-7-zooming-animations-causing-reports-of-severe-motion-sickness

a izgleda da nije baš niti ispoliran kako to apple zna napravit

http://thedroideffect.com/apple-ios7-is-a-mess/

ljudima je doslovno zlo od iOS7

http://www.businessinsider.com/apples-ios-7-is-making-people-motion-sick-2013-9

tu se već i neka rješenja kako to ispraviti

http://www.extremetech.com/mobile/167013-ios-7-how-to-improve-your-iphone-4s-and-iphone-5-battery-life-and-reduce-lag

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 2:19 (hrvooje).

7 7 hvala 0
17 godina
Re: Karma - iOS7 laga

Prvi link izgleda kao neki "mocking", drugi link govori samo da su se iz Apple-a malo previše požurili.

Vidjeli da ih konkurencija šiša, napravili novi dizajn sučelja, e sada nema Stivice da danonoćno provjerava svaki detalj sučelja i evo ti shranja.

Inače vidio kako iOS7 radi na IP4 i IP4s i mogu sa sigurnošću reći, da je to na razini Android-a oko 2.2 verzije(vrlo učestalo štekanje i trzanje). Za one koji imaju IP4 i 4s bolje ne raditi upgrade.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Prvi link izgleda kao neki "mocking", drugi link govori samo da su se iz Apple-a malo previše požurili.

Vidjeli da ih konkurencija šiša, napravili novi dizajn sučelja, e sada nema Stivice da danonoćno provjerava svaki detalj sučelja i evo ti shranja.

Inače vidio kako iOS7 radi na IP4 i IP4s i mogu sa sigurnošću reći, da je to na razini Android-a oko 2.2 verzije(vrlo učestalo štekanje i trzanje). Za one koji imaju IP4 i 4s bolje ne raditi upgrade.

Jer on je to danonoćno radio, nije imao vojsku ljudi koja to radi.

Live and let live.
14 godina
neaktivan
Karma - iOS7 laga

prvi link - bez komentara. al stvarno.

drugi link - ovo prvo sa notifikacijom je normalno, zamisljeno je tako zbog parallax ili kak god da se zove efekta. ostalo mi se nije dogodilo nikad ni na betama, a od prve sam na njima. bilo je sitnica, ali nista ovakvog. zadnje 2 bete i GM niti najsitnije takve greske nisu imale u preko 2 mjeseca svakodnevnog koristenja.

treci link - najbolje da ga ugasim i bok. takvi clanci tek nemaju smisla. kad vidim da mi kaze da ugasim auto-brightness, odma stisnem close tab.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

o čemu ti baljezgaš???

ti si vidio???

probaj ga koristit i posjedovat uređaje pa onda pričaj-

na i4s radi perfektno bez ikakvog laga dok na 4 običnoj malo animacija zna zaštekuckat,ali ništa strašno.

bla bla bla... "na razini androida 2.2" ??!?!?! trolling mode on or WTF ???

android nemože doć niti za 20 godina niti blizu razine ios-a.

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

o čemu ti baljezgaš???

ti si vidio???

probaj ga koristit i posjedovat uređaje pa onda pričaj-

na i4s radi perfektno bez ikakvog laga dok na 4 običnoj malo animacija zna zaštekuckat,ali ništa strašno.

bla bla bla... "na razini androida 2.2" ??!?!?! trolling mode on or WTF ???

android nemože doć niti za 20 godina niti blizu razine ios-a.

Ok, evo ga upravo pokraj mene. Pa toliko o tome.

Tek u ovoj verziji iOS7 su došle notifikacije koje su uopće upotrebljive (naravno čista kopija Androida).

P.S. Već i ptice na grani znaju da je svaka slijedeća iteracija iOS-a čista kopija Androida (i to jedne generacije iza, ove godine su i dizajn sučelja iskopirali i to btw jako loše).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 10:16 (dado2202).
17 godina
cecenac kaže...

Jer on je to danonoćno radio, nije imao vojsku ljudi koja to radi.

A ti si očito još žešći intelekt od ove Zenge (ili kako se već zove).

iOS teme uvijek frcaju budućim intelektualcima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 10:15 (dado2202).
14 godina
neaktivan
Karma - iOS7 laga

naravno, zato si ti intelektualno nadaren pa napišeš kako je ios kopirao notifikacije od androida , a cijeli android je kopija ios-a (čitaj loša kopija)

vidi vidi paradoksa.

ajde primi se pametnijih poslova, a ne trollat sa ovakvim temama (ti i kolega ti)

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 10:37 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 9 hvala 2
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

naravno, zato si ti intelektualno nadaren pa napišeš kako je ios kopirao notifikacije od androida , a cijeli android je kopija ios-a (čitaj loša kopija)

vidi vidi paradoksa.

ajde primi se pametnijih poslova, a ne trollat sa ovakvim temama (ti i kolega ti)

Android i iOS su razvijani paralelno(s obzirom na datume izlaska) i na kraju krajeva ispod haube su potpuno drugačiji sustavi. I da iOS je držan u strogoj tajnosti, sve do izlaska. iOS je izašao ranije, polučio veliki uspjeh i neke stvari su izmjenjene na Androidu u skladu sa time (prekopirane - istina da su neki koncepti preuzeti iz iOS), kao npr potpuno izostavljanje HW tipkovnice i prelazan na virtualnu. Danas je Android predvodnik tehnologije(već sa zadnjih par izdanja je debelo prešišao konkurenciju) i iOS pokušava držati korak.

Kao prvo mislim da bi se ti trebao primiti nekog konstruktivnog postanja na forumu (jer gdje god vidim tebe, vidim pljuvanje po nećem). Kao drugo možda bi trebao odrasti, naći posao(mislim da si negdje trabunjao da još studiraš/dangubiš), baviti se tehnologijom profesionalno i onda se javljati(sa svojim iskustvom).

I da zadnje i najbitnije, mislim da sam prosječno inteligentna osoba. Za razliku od tebe, ja tu i tamo pomognem nekim forumašima sa nekim stvarima, većinom sudim ljude po njihovim dijelima, drugim riječima postovima (na forumu). S obzirom na tvoje, mogu zaključiti da ti je inteligencija stran pojam. Evo toliko tome.

15 godina
neaktivan

Ok, ajmo reći da iOs 7 laga na i4 i i4S.  

Znači s jedne strane imamo ovogodišnji Samsung Galaxy S4 - lag. 

S druge strane - tri godine star i4 odnosno dvije i4S koji eto, su isto dobili lag. 

Karma? I jeli valsnici Galaxya S starog kao i i4 uopće imaju službeno najnoviji Android? 

@Dado: Ako si radio samo update na iOs 7 (preko mobitela) probaj sada restore napraviti. Vidio sam da je nekima to pomoglo tj. smanjio im se taj lag..

 -- || \o/
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 11:11 (Agent Rico).
17 godina
Agent Rico kaže...

S druge strane - tri godine star i4 odnosno dvije i4S koji eto, su isto dobili lag. 

Karma? I jeli valsnici Galaxya S starog kao i i4 uopće imaju službeno najnoviji Android? 

Iako je istina što kažeš, ali samo za Samsung. S4/S3 lagaju zbog Samsunga i njihove loše implementacije Android-a a i zbog gluposti koje nakenjaju još gore.

Ja više nikad ne kupujem Samsung(meni moj S3 već debelo ide na jetra). Dobio sam loše memorijske čipove zbog kojih imam ponekad lag ili totalno blokiranje uređaja. Samsung je izdao update, ali ga T-mobile nije pustio u mrežu(a neusudim se stavljati neki koji nije od t-mobile-a jer se mijenja firmware modema, pa neću brickati uređaj). Sada čekam 4.3(koji se nadam da će tmobile izbaciti).

Ako već želiš suditi, sudi Nexus uređaje, a koliko dobro znam oni dobivaju redovito Android updateove i rade bez laga.

P.S. Karma se podrazumjeva u slučaju da se su se uvijek iPhone zagriženi korisnici hvalili kako njihovi uređaji nemaju laga i te slične gluposti.

17 godina
Agent Rico kaže...

@Dado: Ako si radio samo update na iOs 7 (preko mobitela) probaj sada restore napraviti. Vidio sam da je nekima to pomoglo tj. smanjio im se taj lag..

Budući da mi je mob službeni nisam nikad radio backup. Budem probao napraviti factory reset (erase all content and settings).

16 godina
Karma - iOS7 laga
Na iphone 4s nemam nikakvih problema, sve radi jednako brzo...ono sto sam primijetio da su animacije malo duze, pa zbog toga imam osjećaj kao da je sporije, ali ništa ne trza. Ipad 3 na drugu stranu, mi je počeo stekat i plus iOS 7 za ipad izgleda jako loše rješen, valjda ce to za koji mjesec kad izbace nove modele i to sredit. Uglavnom, po meni, iOS 7 je trebao jos mjesec-dva sačekati do izlazska da se ispolira kako spada.
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Karma - iOS7 laga

Potvrdjujem da je iOS7 katastrofalno optimiziran za najnoviji Ipad(4) !

Imam ga pored sebe i ne moze mi nitko govoriti da ne lag-a

A nije probem samo laga vec i animacije pri rotaciji i "glich" folder-a!

Zapinjanje pri skrolanju kod Chrome i Mercury browsera,s povremenim velikim frame dropom kod igara ......

Ugl proklinjem dan kada sam ga upgredao s 6.1.3 (koji je btw radio savršeno) a povratke izgleda nema ?!

Sorry ali to se jednostavno nije smilo desiti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napravi restore, trebalo bi pomoći. Starom na iPadu (takoder 4) radi savršeno. 

 -- || \o/
13 godina
Karma - iOS7 laga

i da IOS laga na iphone 4 , barem su dobili opciju updatea. To je isto da su win7 radili da ih nemozes instalirat na "starijim" racunalima , +5 za apple od mene. Cijela andorid era ima 5 mobitela koji se koliko toliko "update-aju" od strane proizvodjaca ( uredaji stari 1-3 godine) 

0 1 hvala 0
14 godina
Karma - iOS7 laga

nemojte zaboraviti da ip4 ima single core na 800 mhz, tako da neki mali lag se trebao očekivati. nije ni isključeno da je apple možda namjerno usporio uređaj tako da korisnici pređu na novi model.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Agent Rico kaže...

možeš imati svaki dan najnoviji android. cyanogenmod nightly build :) barem ga ja imam na telefonu iz 2011. g. 

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?
13 godina
Agent Rico kaže...

Napravi restore, trebalo bi pomoći. Starom na iPadu (takoder 4) radi savršeno. 

Meni nije ništa pomoglo na mojem bivšem i4(jučer ga prodao), tako da bolje ne upgrade-at po meni...jailbreak napravit i mirna bosna. {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
17 godina
dado2202 kaže...

Tek u ovoj verziji iOS7 su došle notifikacije koje su uopće upotrebljive (naravno čista kopija Androida).

Koje su uopce promjene u notifikacijama u odnosu na iOS6? Nisam dosad primjetio nikakvu funkcionalnu razliku.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

i da IOS laga na iphone 4 , barem su dobili opciju updatea. To je isto da su win7 radili da ih nemozes instalirat na "starijim" racunalima , +5 za apple od mene. Cijela andorid era ima 5 mobitela koji se koliko toliko "update-aju" od strane proizvodjaca ( uredaji stari 1-3 godine) 

Kome je do updejta na Androidu kupit će Nexus ili će koristiti custom rom. Pa recimo ako koristiš custom rom možeš dulje vrijeme imati najnoviji os, evo npr. 3GS i HTC HD2 su izašli u skoro isto vrijeme pa sad opet možeš na HTC HD2 utrpati Android 4.3, CM ili još masu ROMova, dok 3GS nikad neće ugledat iOS7. HD2 možda ugleda i KitKat. :) Ionako ti garancija istekne nakon 2 godine pa nećeš ništa izgubit ako kombiniraš s ROM-ovima.

Da ne govorim kako sve nove funkcije iOSa ne dolaze na starije uređaja što nije slučaj s Androidima...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice