Znači službeno možete početi skidati Ubuntu 13.10.Većina promjena kao i u zadnjih nekoliko verzija su ipak pozadinske,ali neke od promjena u sučelju su poboljšanje personalizacije smart scope-a pa i njihovo gašenje.
Znači službeno možete početi skidati Ubuntu 13.10.Većina promjena kao i u zadnjih nekoliko verzija su ipak pozadinske,ali neke od promjena u sučelju su poboljšanje personalizacije smart scope-a pa i njihovo gašenje.
prije sam znao kad izlazi mjesec dana ranije. danas sam slučajno nabasao na vijest.
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/ubuntu-meta/+bug/1193978
takodjer.
Na Dell-u ostajem na 12.04 do idućeg LTS-a (14.04).
idem probat na virtualboxu i neće 64 bitna verzija. na hp laptopu, morao u biosu uključiti 'virtualizacijksu tehnologiju' amd-v.
dosta glatko to ide u virtualki. dodijelio sam joj 1GB RAMa
Ja ću vjerojatno probati s instalacijom na USB.
Upravo updateao, smooth process.
Evo,i ja sam upgradeao.
Jedini problem je bio,kada sam instalirao Ubuntu Linux 13.04,naknadno sam instalirao na njega kubuntu-desktop(kde).Od onda je on sam sebe počeo zvati kubuntu,kao da se u njega transformirao,i on je sada umjesto nadogradnje na ubuntu 13.04 on se nadogradio na kubuntu 13.04,pa mu je smetao unity,kojeg sam morao prije toga ručno maknuti i nakon instalacije ponovo instalirati.