Izašao Android 2.3 za HTC Desire

poruka: 5
|
čitano: 2.385
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

HTC Desire napokon dobio Gingerbread (2.3)!

Nadogradnja ide samo preko developer stranica, developer.htc.com, tamo ćete sami morat skinuti update i instalirati na uređaj.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

5 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Re: Izašao Android 2.3 za HTC Desire

Baš sam ga instalirao prije nekoliko dana. Treba skinuti instaler i instalirati ga s PC-a. Prije instalacije obavezno sve backupirati jer briše cijeli sadržaj telefona. Zbog manjka memorije u instalaciji su izostavljene neke aplikacije ali nalaze se u paketu pa ih možete naknadno instalirati. Prvi dojmovi su pozitivni, hrpa sitnih unaprijeđenja ali nema govora o dužem trajanju baterije.

15 godina

Planiram sljedeci mjesec uzet desire ili desire s pa me zanima dojmovi vasi znam da nije tema za pitat. Ali evo jer sam cuo da imaju problema s aplikacijama i rezolucijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Izašao Android 2.3 za HTC Desire
Lacko kaže...

Planiram sljedeci mjesec uzet desire ili desire s pa me zanima dojmovi vasi znam da nije tema za pitat. Ali evo jer sam cuo da imaju problema s aplikacijama i rezolucijom

desire s...

ako kazes budzet dat cu ti bolji prijedlog...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina

neznam tocno koji budeget.. jer to tek sljedeci mjesec a i stari gleda da produzi ugovor na 24mj jer mu istice i ima tarifu obitelj 300. pa to razmisljam uzet preko njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice