HTC Desire napokon dobio Gingerbread (2.3)!
Nadogradnja ide samo preko developer stranica, developer.htc.com, tamo ćete sami morat skinuti update i instalirati na uređaj.
HTC Desire napokon dobio Gingerbread (2.3)!
Nadogradnja ide samo preko developer stranica, developer.htc.com, tamo ćete sami morat skinuti update i instalirati na uređaj.
Baš sam ga instalirao prije nekoliko dana. Treba skinuti instaler i instalirati ga s PC-a. Prije instalacije obavezno sve backupirati jer briše cijeli sadržaj telefona. Zbog manjka memorije u instalaciji su izostavljene neke aplikacije ali nalaze se u paketu pa ih možete naknadno instalirati. Prvi dojmovi su pozitivni, hrpa sitnih unaprijeđenja ali nema govora o dužem trajanju baterije.
Planiram sljedeci mjesec uzet desire ili desire s pa me zanima dojmovi vasi znam da nije tema za pitat. Ali evo jer sam cuo da imaju problema s aplikacijama i rezolucijom
Planiram sljedeci mjesec uzet desire ili desire s pa me zanima dojmovi vasi znam da nije tema za pitat. Ali evo jer sam cuo da imaju problema s aplikacijama i rezolucijom
desire s...
ako kazes budzet dat cu ti bolji prijedlog...
neznam tocno koji budeget.. jer to tek sljedeci mjesec a i stari gleda da produzi ugovor na 24mj jer mu istice i ima tarifu obitelj 300. pa to razmisljam uzet preko njega