Isprobavanje novih komponenti

poruka: 3
|
čitano: 771
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Isprobavanje perifernih komponenti

Imam jedno pitanje, a ujedno i poll.

Postoji li negdje u Zagrebu (ili još bolje u Hrvatskoj) mjesto na kojem se mogu isprobati raznorazni miševi, tastature, slušalice i ostala periferija (pretežito gaming) i to po mogućnosti na nekim novim igrama?

Ja sam tražio, ali nisam naišao na takvo mjesto.

Biste li posjećivali takvo mjesto kada bi postojalo i koliko bi bili voljni platiti za to isprobavanje? (Razmišljam da bi se moglo isprobati gotovo sve što se može pribaviti na regionalnom tržištu).

P.S. Ovo nije nikakva promocija ili marketinška aktivnost, nego par mojih frendova i ja smo došli na ideju pa skupljamo informacije. Hvala svima na odgovorima!

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 15:33 (buraas).

0 0 hvala 0
15 godina
Isprobavanje novih komponenti

hmm ,nije da nebi volio probati recimo miš ili pogotovo headset ,samo IMHO ,najveći problem jest vremensko razdoblje...

ok je koju minutu da vidiš dal ti "paše" ali to po meni nije dosta ...

recimo sat vremena bi bilo ok ali bi to i značilo gužve jer bi svi htjeli isprobati novi model miša.

npr ,kada sam sa mx518 prešao na Deathaddera ,DA mi je pasao ruci ergonomski ali nakon 2-3 sata nikako, trebalo mi je skoro tjedan dana se priviknem na njega...

puno manje "problema" sam imao prelaskom sa G9 na G700

isto tako i sa headsetima ,većina me žulja nakon nekog vremena (cca 2h) ,i trebalo mi je dosta dugo da nađem onaj koji mi paše....

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 22:49 (vrx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Isprobavanje novih komponenti

Mi smo mala država sa malim tržištem, nemami ni jedno sjedište ni jednog proizvođača,

osim koliko znam HP-a (ispravite me ako sam u krivu, jer na sjedište mislim

centralno skladište i mogućnost repakiranja robe).

Da imamo, bila bi mogućnost repakiranja, jer bi tad sami trgovci mogli izlagati robu,

i nakon ugovorenog vremena sa proizvođačem slati nazad i dobiti odobrenje,

a ta ista roba ide na testiranje, i ako je ispravna i neoštećena se čisti i repakira,

te se prodaje kao "refurbished" po nižoj cijeni.

Ako je oštećena ili nepotpuna, popravlja se ili popunjava te repakira, te se prodaje

kao "repaired/used" po nižoj cijeni.

Kod nas tog nema, osim kod nekih firmi koje su zaista poštene, ne kao MSAN koji

izloženu i RMA robu šalje, nego kao Microline, koji robu koja je testirana u časopisima,

ili oštećena ambalaža prodaje pod "roba manje vrijednosti" za 5-10% niže cijene.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice