Nakon jučerašnje vijesti o prihvaćanju Windows Phone 7 platforme, kao primarne na Nokijinim mobilnim uređajima, oglasio se i Intel. Najavili su kako će nastaviti razvijati već započeti MeeGo projekt u suradnji s Nokijom ili bez nje.
Nakon jučerašnje vijesti o prihvaćanju Windows Phone 7 platforme, kao primarne na Nokijinim mobilnim uređajima, oglasio se i Intel. Najavili su kako će nastaviti razvijati već započeti MeeGo projekt u suradnji s Nokijom ili bez nje.
Volio bih znati zbog čega, obzirom znam samo za N900 od razvikanijih mobova na tom OS-u. Tko će na kraju priče tu imati neku korist????
n900 je na maemu...ovo je nova platforma
Volio bih znati zbog čega, obzirom znam samo za N900 od razvikanijih mobova na tom OS-u. Tko će na kraju priče tu imati neku korist????
N900 nije na MeeGou nego na Maemu. Meego nije samo za mobitele nego i za tablete, home enterteinment sustave, automobile,... Uostalom Nokia ne napušta Meego, čini mi se da će krajem godine predstavit hihg-end uređa s tim os-om.
Izgleda da je MeeGo mrtav, iz razloga što izlaskom Nokie iz igre taj OS gubi veliki broj potencijalnih uređaja koji bi ga koristili, jer NOKIA je trenutno ako se ne varam 2 najveći proizvođač pametnih telefona, odmah iza Apple-a, još da napomenem da da je se scena na području mobilnih OS-eva zahuktala i sumnjam da ima prostora za još jedan OS, a i tržište je postalo zasićeno, stoga ne vidim svejtlu budućnost za MeeGo.
Nokia je prihvatila WP7 kao temeljnu platformu za smartphone uređaje, dok će MeeGo biti platforma za uređaje kao što je N900 - MID s ugrađenim telefonom.
Nokia je prihvatila WP7 kao temeljnu platformu za smartphone uređaje, dok će MeeGo biti platforma za uređaje kao što je N900 - MID s ugrađenim telefonom.
nebih imao ništa protiv, samo ako?