HTC Droid DNA - 1080p -> 5''

poruka: 51
|
čitano: 6.356
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo, dok se trenutno govori o Retina HD, SAMOLED 1080p i inim ekranima, HTC je izbacio svoju viziju 1080p 5'' phableta.

Riječ je o HTC Droid DNA modelu, specifikacije su poprilično pristojne, ali nažalost, samo za Verizon.

- 5'' 1080p S-LCD3 ekran

- 440 ppi {#}

- S4 1,5GHz quad core

- Adreno 320

- 2GB RAM

- 16/32 GB storage

- 2020 mAh 

- LTE, NFC, BT4.0

- 8MP + 2MP front

http://www.gsmarena.com/htc_announces_droid_dna_with_1080p_screen_for_verizon-news-5077.php

Dolazi 6.12.2012. na US tržište, a možemo li što slično ubrzo očekivati,... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 22:14 (Mitsuoka).

9 1 hvala 3
15 godina
protjeran
Ide uz bok Samsungu Note II ali baterija mu je slaba karika...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC Droid DNA - 1080p -> 5''

Treba vidjet kako će se ponašat ekran kao potrošač, S III ima ekran 0,2'' manje dimenzije, a pinku jaču bateriju (80 mAh), tako da je to ok. 

Note II ipak ima još 0,5'' više, a to je dosta veće, sad samo zavisi od osobe što preferira.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Model je prisutan na Jp trzistu vec skoro mj dana, stvarno vrh, nadam se uskoro eu verziji > http://www.theverge.com/2012/10/17/3515158/htc-shows-off-stunning-5-inch-1080p-j-butterfly-phone-in-japan

0 0 hvala 0
13 godina

Sve razmišljam bi li uzeo Galaxy S3 umjesto sadašnjeg iPhonea 4, ali kada vidim kako brzo napreduju današnji mobiteli, razmišljam si isplati li se pričekati još par mjeseci i uzeti nešto još ekstremnije kao npr. nadolazeći Galaxy S4 (prva polovica 2013.), onda nasljednik Note 2 ili pak nešto HTC-ovog ovakvog kalibra. Ovaj HTC mi djeluje puno moćnije od Galaxy S3, što vi mislite?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tak mos u nedogled cekat.

Ja sam preso sa iP4 na SGS3 prije 2 tjedna i prezadovoljan sam.

Radi super, batt super.. 

Ako ti sadasnji mob zadovoljava potrebe onda cekaj, inace nema smisla.

3 0 hvala 0
17 godina
Ovdje se nema sto cekat, stalno ce se izbacivat nesto novo i jace, mozes cekat do kad god oces opet ce nesto novo naic
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Posto je uredjaj opremljen LTE modemom baterija mu i nije bas neka, a ni velicina ekrana ne pomaze...

http://gigaom.com/mobile/why-lte-sucks-your-battery-that-is/
el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidit cemo kako ce se pokazat, je da je bat mogla bit bolja, al to ovisi o dosta stvari. Ako može izdržat dan, dobro je.

15 godina

Bolesno!

440 DPI = $$$

Ček, jesam rekao bolesno?

Vidjet ćemo kako će baterija to gurat. 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Brutalan mobitel, smeta me samo ekran od 5 inča, pa to je ogromno čovječe, još veće od sgs3 koji je i tako prevelik.

Al inače, mob je super, samo kolko ce to doc kod nas, 5000 najmanje.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Volvox kaže...

A koji nije high end nije bio 5000?

Ta se famozna cijena od "5 milja" pretvorila u svojevrsni standard kod naših "operatera", nazovimo ih tako. 

Samsung Galaxy SII crew.
17 godina
protjeran
Volvox kaže...

Brutalan mobitel, smeta me samo ekran od 5 inča, pa to je ogromno čovječe, još veće od sgs3 koji je i tako prevelik.

Ne brine te iP5 koji ne donese ništa novo i cijena mu je preko 5kkn, a brine te novi HTC s ekranom FullHD koji bi mogao koštati preko 5kkn (vjerojatno i hoće)?

A complex man drawn off of simplicity.
16 godina
neaktivan

Ma 5'' je ludilo, pogotovo nakon S III, koji mi je sad dok ga koristim taman, dok mi je Desire koji imam sad minijatura.

17 godina
protjeran

TAman do kraja godine trebam kupiti novi mobitel, nadam se da će se pojaviti nekakva verzija ovoga, ali sumnjam. Onda ću ići na Note 2.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A da vi ipak date šansu tabletima?

"Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre."

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije tablet sve dok ide u džep.

15 godina

veliki minus je samo 16gb memorije od koje je korisniku dostupno samo 11, bez microsd utora. mislim, za uređaj sa takvim ekranom to je nedopustivo.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidiš, to nisam vidio, prije predstavljanja se govorilo o 16/32GB, što bi možda i bilo ok, samo 16 je malo, pa instaliraš 4 igre, staviš nešto muzike i nešto aplikacija i već si gotov...

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Volvox kaže...

A koji nije high end nije bio 5000?

Ta se famozna cijena od "5 milja" pretvorila u svojevrsni standard kod naših "operatera", nazovimo ih tako.

Pa nisam rekao da je to skupo, samo kažem da će odprilike toliko doć.

Meni je 5 inča preveliko, sve preko 4,3 mi je preveliko da se to nazove mobitel.

epic kaže...
Volvox kaže...

Ne brine te iP5 koji ne donese ništa novo i cijena mu je preko 5kkn, a brine te novi HTC s ekranom FullHD koji bi mogao koštati preko 5kkn (vjerojatno i hoće)?

Ne vidim razlog spominjanja iphona u ovoj temi, kakve on veze ima sa htc-om?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 15:59 (Volvox).
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Nije tablet sve dok ide u džep.

Oprosti, note II ne stane u svaki džep, možda slučajno u neki dublji.

I Galaxy S 3 je prilično velik. Dok ti je u džepu pa sjedneš ne bi se čudio da pukne. A i čvrstoća mu nije baš jača strana tako da...

Po meni bi 4,3" trebao bit maksimum.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan

Ne znam ja koliko uske metroseksualne hlače vi nosite, al ja sa W32L32 hlačama nisam imao problema ni sa Noteom II, a ni sa S III. 

16 godina
neaktivan

Obične standard traperice iz Lewisa koje valjda ima polovica ljudi U RH.

Ma stane nekako, ali viri puno vani, može i ispast i ovo za sjedanje što sam spominjao je svima jasno da je opasno za mob.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 22:20 (explorer 4).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni ne viri niti malo... novčanik mi je recimo veličine SIII, ali više u širinu i jedno 3x u debljinu, dok je Note II širine mog novčanika, 1,5 cm više u visinu, a kad mi je SIII u džepu imam jedno 6-7 cm još do najdonjeg ruba džepa. Levi's 505. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 16:55 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan

Levis 511 slims, S3 je na taman za normalno hodat, a po stepenicama je vec problem. Note 2 nebi stao sigurno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako god, SGS 3 bi još i stao u muški džep, kod ženskih u traperice ne stane. Note 2 neznam na koju foru stane ni kod muških ni kod ženskih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Volvox kaže...

Kako god, SGS 3 bi još i stao u muški džep, kod ženskih u traperice ne stane. Note 2 neznam na koju foru stane ni kod muških ni kod ženskih.

Koja to ženska nosi mobitel u džepu? Koliko ja znam nose u torbama.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Meni ne viri niti malo... novčanik mi je recimo veličine SIII, ali više u širinu i jedno 3x u debljinu, dok je Note II širine mog novčanika, 1,5 cm više u visinu, a kad mi je SIII u džepu imam jedno 6-7 cm još do najdonjeg ruba džepa. Levi's 505. 

Tvoje su veće Levisice, tj. šire.

sHOCKRE kaže...

Levis 511 slims, S3 je na taman za normalno hodat, a po stepenicama je vec problem. Note 2 nebi stao sigurno.

E te i ja imam, pa mi je malo s xperiom s problem uz skale, jer ona je kod daljinski.

Btw. Gdje smo mi otišli s teme, na traperice hahaha

16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ne znam na koju foru, al ja sam 190+ na nekih ~70kg (znači očajno mršav), pa stane bez problema, bilo u hlače od odijela, bilo u traperice... pa pobogu, novčanik mi je veličine S III kao što rekoh, tako da ne pi.zdekaj jer uređaju očigledno nisi primirisao.

Vjerojatno na foru da nisi metroseksualac i nošis hlače za žensko?!

Ženskima ne stane ništa u džep od traperica bome.

EDIT: Evo, na 3. slici je koliko je SIII unutar džepa, na 4. koliko prostora ima sa strane, a hlače su jedan od manjih muških brojeva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 20:34 (Mitsuoka).
14 godina
neaktivan

2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice