- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlicno. Nije puno, ali covjeka veseli.
Kod mene na operi ne prikazuje ništa
EDIT:Sada skontao da kada odem na google.com,da me redirekta na google.ba.U chromu normalno radi
Očito još nije postavljeno na lokalne google stranice. Kod mene radi samo na google.com, no ne na google.hr ili google.ba.
I kod mene na Chrome-u ne prikazuje,da li je zato što imam AdBlock i FlashBlock addone uključene ili što drugo,nemam pojma.
Edit: Evo,isključio sam dodatke na google tražilici i nema ništa,ne prikazuje mi moju IP adresu.
firefox radi. ni kod mene ne prolazi chrome. vjerojatno dok to sve zazivi u potpunosti.
Svima kojima ne radi, klik na doljnji link za postavljanje engleskog googlea kao default.
Inace, ne kuzim zasto uopce netko koristi lokalizirani Google, mene zivcira kada vidim "Pocetna stranica Mozilla Firefoxova", odmah refleksno tipkam gornji link :D Ali dobro, o ukusima se ne raspravlja.
Da,kad se klikne na taj link,pokaže se IP adresa.
Zašto netko koristi lokalizirani Google?
Vjerojatno zato što po defaultu kad ga se instalira,automatski mu je postavljena tražilica na Google.hr?
A,kako Chrome ima tražilicu u adress baru,tako je to i jedina tražilica koja je po defaultu dostupna.
Da,znam da se može promjeniti...no,recimo...meni je početna stranica na pregledniku BUG online XD
Edit: Evo,sad sam promjenio tražilicu na http://www.google.com/ 
- da. ...
.. jedino (što me 'muči'), smisao ako moram utipkati ''What Is My IP'' .. razlika je u jednom kliku na konkretnu stranicu koja to već godinama radi. Total diference cca 1 sec. ali OK, ima smisla. :)
- da. ...
.. jedino (što me 'muči'), smisao ako moram utipkati ''What Is My IP'' .. razlika je u jednom kliku na konkretnu stranicu koja to već godinama radi. Total diference cca 1 sec. ali OK, ima smisla. :)
Ma dovoljno je upisat i samo "IP"!
- da. ...
Trebaš ukucati samo ''my ip'' i ako ti, kao meni, odmah izbacuje rezultate (prije potvrđivanja), puno je brže ;)
ovo postoji od prije,znam da ima tutorijal kako napraviti server u cod2 i tamo je bilo da se ukuca my ip u google,ja sam to gledao prije nekih 8-10 mjeseci,tako da ima vjerojatno duže,osim ako griješ,ali sumnjam