Google i Facebook kupuju Twitter?

poruka: 21
|
čitano: 2.099
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

baš me zanima ako google kupi Twitter da li će profitirat,ja osobno nisam ljubitelj socijalnih mreža....ali taj twitter mi je bezveze!!  više o vijesti 

1 5 hvala 0
17 godina

Ne bi oni kupovali da se to ne isplati, vjeruj mi...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Google i Facebook kupuju Twitter?
Twitter je možda najkorisniji od tih društvenih mreža.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
protjeran

meni je taj twitter 100x bolji od facebooka jer barem neke koristi od njega

npr. ako se bavite neki projektom napravite twitter i najbrze ljude obavjestavate o svojem napretku

animehr.com
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

npr. ako se bavite neki projektom napravite twitter i najbrze ljude obavjestavate o svojem napretku

ma ja ne kužim taj twitter {#}

16 godina
neaktivan
Twitter je superkoristan, samo ne vidim sto bi Facebook od njega. Eventualno ga pokopao?

Google bi vec imao koristi...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jason410 kaže...

baš me zanima ako google kupi Twitter da li će profitirat,ja osobno nisam ljubitelj socijalnih mreža....ali taj twitter mi je bezveze!!  više o vijesti 

Prije postanja vijesti pročitaj pravila, i malo se posveti gramatici, pa da ti drugi put rečenica ne počima s malim slovom.

A što se tiče tvoje izjave da je Twitter bezveze, ti je "glupa" i neutemeljena jer je Twitter najbolji način besplatne promocije.

14 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
jason410 kaže...

Prije postanja vijesti pročitaj pravila, i malo se posveti gramatici, pa da ti drugi put rečenica ne počima s malim slovom.

A što se tiče tvoje izjave da je Twitter bezveze, ti je "glupa" i neutemeljena jer je Twitter najbolji način besplatne promocije.

Što se tiče tvoje gramatike : ''Pa na koji princip cijeli internet zarađiva, pa i moćni Google, a što se tiče vraćanja uloženog, jesi ti čuo za dividendu ili razlika u cijeni između prodane i kupljene dionice.''

Ovo je tvoj post iz teme 'Potvrđene investicije u Facebook' 22,01,2011.g -obrati pozornost na ZARAĐIVA, a što se tiče mog 'bezveze' za Twitter je moje mišljenje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 13:13 (jason410).
16 godina
neaktivan
jason410 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

ma ja ne kužim taj twitter {#}

što imaš kužit. to je običan microblogging. Dodaješ ljude da ih pratiš, ljudi tebe prate... Deset puta korisnije od Facebooka

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
16 godina
neaktivan

za  34%

protiv 66%

prema net.hr anketi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
joze kaže...

za  34%

protiv 66%

prema net.hr anketi

Kakav je smisao postati rezultate ankete sa Net.hr-a?

Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Pa... ako google kupi twitter 100% više neće biti ovako lagan... Oni će ubaciti još tonu i po stvari...

Nadam se da nece kupiti...
15 godina
neaktivan

Moguće je da google kupi twitter jer je možda ljubomoran na Facebook.

Facebook ga može kupiti jedino ako ga želi ugasiti ili možda ( u što baš i nevjerujem, ali je moguće) ide po sistemu bolji si od mene pa te kupim.

perodigitron
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

tviter i fejsbuk nemaju veze jedno sa drugim. Kako ih uopce mozete usporedjivat.

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

tviter i fejsbuk nemaju veze jedno sa drugim. Kako ih uopce mozete usporedjivat.

Pa lipo.

Ko kruske i jabuke. Oboje su voce, al opet drugacije.

Neko voli kruske, neko jabuke, a neko oboje... :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
protjeran
Šef kaže...
tnakir kaže...

Pa lipo.

Ko kruske i jabuke. Oboje su voce, al opet drugacije.

Neko voli kruske, neko jabuke, a neko oboje... :)

a neko ni jedno, zato maze breskve

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
16 godina
neaktivan

Necini mi se bas da facebook ima para da ih iskesa na twiter, negdi san procita da se trenutna "vrijednost" twitera procjenjuje na 8 - 10 milijardi sta bi znacilo da facebook mora prodat 20% svojih dionica da iskesa tu lovu struge strane google sa 30-40 milijardi dolara rezervi ima realne sanse da ga kupi iz cega se meni cini da facebook samo dize cijenu twiteru da google "spiska" vise para

16 godina
neaktivan
Orinem kaže...

Necini mi se bas da facebook ima para da ih iskesa na twiter, negdi san procita da se trenutna "vrijednost" twitera procjenjuje na 8 - 10 milijardi sta bi znacilo da facebook mora prodat 20% svojih dionica da iskesa tu lovu struge strane google sa 30-40 milijardi dolara rezervi ima realne sanse da ga kupi iz cega se meni cini da facebook samo dize cijenu twiteru da google "spiska" vise para

ja napisa na svom portalu

Iako se Facebook razmišlja i vrijednost Twittera mu je možda prevelika, Googleu iznos od 10 milijardi dolara pa i.. nije ništa. {#}

17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa... ako google kupi twitter 100% više neće biti ovako lagan... Oni će ubaciti još tonu i po stvari...

Nadam se da nece kupiti...

Lagan?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
odjavljen

da ga Google kupi odlično, ako ga se Facebook dohvati bojim se da ga ne upropasti sa svojim "inovacijama" i glupostima. samo neka ga još ne mjenjaju.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja bih voljela da ga Google kupi {#} da vidim kakvi će oglasi biti na twitteru xD, a mislim i da bi twitter bio bolji.

Slažem se s ovim da mu vjerojatno Facebook samo povećava vrijednost da google potrpši više para.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 17:07 (AmyM).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice