- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne bi oni kupovali da se to ne isplati, vjeruj mi...
meni je taj twitter 100x bolji od facebooka jer barem neke koristi od njega
npr. ako se bavite neki projektom napravite twitter i najbrze ljude obavjestavate o svojem napretku
npr. ako se bavite neki projektom napravite twitter i najbrze ljude obavjestavate o svojem napretku
ma ja ne kužim taj twitter
Google bi vec imao koristi...

baš me zanima ako google kupi Twitter da li će profitirat,ja osobno nisam ljubitelj socijalnih mreža....ali taj twitter mi je bezveze!! više o vijesti
Prije postanja vijesti pročitaj pravila, i malo se posveti gramatici, pa da ti drugi put rečenica ne počima s malim slovom.
A što se tiče tvoje izjave da je Twitter bezveze, ti je "glupa" i neutemeljena jer je Twitter najbolji način besplatne promocije.
baš me zanima ako google kupi Twitter da li će profitirat,ja osobno nisam ljubitelj socijalnih mreža....ali taj twitter mi je bezveze!! više o vijesti
Prije postanja vijesti pročitaj pravila, i malo se posveti gramatici, pa da ti drugi put rečenica ne počima s malim slovom.
A što se tiče tvoje izjave da je Twitter bezveze, ti je "glupa" i neutemeljena jer je Twitter najbolji način besplatne promocije.
Što se tiče tvoje gramatike : ''Pa na koji princip cijeli internet zarađiva, pa i moćni Google, a što se tiče vraćanja uloženog, jesi ti čuo za dividendu ili razlika u cijeni između prodane i kupljene dionice.''
Ovo je tvoj post iz teme 'Potvrđene investicije u Facebook' 22,01,2011.g -obrati pozornost na ZARAĐIVA, a što se tiče mog 'bezveze' za Twitter je moje mišljenje...
ma ja ne kužim taj twitter
što imaš kužit. to je običan microblogging. Dodaješ ljude da ih pratiš, ljudi tebe prate... Deset puta korisnije od Facebooka
za 34%
protiv 66%
prema net.hr anketi
za 34%
protiv 66%
prema net.hr anketi
Kakav je smisao postati rezultate ankete sa Net.hr-a?
Nadam se da nece kupiti...
Moguće je da google kupi twitter jer je možda ljubomoran na Facebook.
Facebook ga može kupiti jedino ako ga želi ugasiti ili možda ( u što baš i nevjerujem, ali je moguće) ide po sistemu bolji si od mene pa te kupim.
tviter i fejsbuk nemaju veze jedno sa drugim. Kako ih uopce mozete usporedjivat.
tviter i fejsbuk nemaju veze jedno sa drugim. Kako ih uopce mozete usporedjivat.
Pa lipo.
Ko kruske i jabuke. Oboje su voce, al opet drugacije.
Neko voli kruske, neko jabuke, a neko oboje... :)

Pa lipo.
Ko kruske i jabuke. Oboje su voce, al opet drugacije.
Neko voli kruske, neko jabuke, a neko oboje... :)
a neko ni jedno, zato maze breskve
Necini mi se bas da facebook ima para da ih iskesa na twiter, negdi san procita da se trenutna "vrijednost" twitera procjenjuje na 8 - 10 milijardi sta bi znacilo da facebook mora prodat 20% svojih dionica da iskesa tu lovu struge strane google sa 30-40 milijardi dolara rezervi ima realne sanse da ga kupi iz cega se meni cini da facebook samo dize cijenu twiteru da google "spiska" vise para
Necini mi se bas da facebook ima para da ih iskesa na twiter, negdi san procita da se trenutna "vrijednost" twitera procjenjuje na 8 - 10 milijardi sta bi znacilo da facebook mora prodat 20% svojih dionica da iskesa tu lovu struge strane google sa 30-40 milijardi dolara rezervi ima realne sanse da ga kupi iz cega se meni cini da facebook samo dize cijenu twiteru da google "spiska" vise para
ja napisa na svom portalu
Iako se Facebook razmišlja i vrijednost Twittera mu je možda prevelika, Googleu iznos od 10 milijardi dolara pa i.. nije ništa.
da ga Google kupi odlično, ako ga se Facebook dohvati bojim se da ga ne upropasti sa svojim "inovacijama" i glupostima. samo neka ga još ne mjenjaju.
Ja bih voljela da ga Google kupi da vidim kakvi će oglasi biti na twitteru xD, a mislim i da bi twitter bio bolji.
Slažem se s ovim da mu vjerojatno Facebook samo povećava vrijednost da google potrpši više para.