Facebook kupuje Oculus VR

poruka: 13
|
čitano: 1.328
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ako je vjerovati napisima koji kolaju ovim minutama Internetom, Facebook Inc. se isprsio s još jednom akvizicijom.
Ovaj put, na meti su im Oculus VR, poznatiji po svom Oculus Rift uređaju za stvaranje virtualne stvarnosti.

Mogu samo zamisliti što je Facebook naumio s ovim.
Uistinu, ne vidim ideju zašto bi oni pripojili Oculus VR i time dobili prava na korištenje Oculus Rift tehnologije pod svojim imenom.

Nadam se da će biti u plemenite svrhe. Da nećemo dobiti polugole maloljetnice u virtualnoj stvarnosti {#}

Izvor: ign.com 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 22:44 (sudy_freak).
Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina
Re: Facebook kupuje Oculus VR
sudy_freak kaže...

Uistinu, ne vidim ideju zašto bi oni pripojili Oculus VR i time dobili prava na korištenje Oculus Rift tehnologije pod svojim imenom.

Evo zašto: https://www.facebook.com/zuck/posts/10101319050523971?stream_ref=1

tata
14 godina
parizer kaže...
sudy_freak kaže...

Evo zašto: https://www.facebook.com/zuck/posts/10101319050523971?stream_ref=1

Unavailable.

EDIT: blokirao sam Šećerka pa zato ne vidim {#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 22:47 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan

Dobra je stvar što je sa behemotom kakav je facebook Occulus VR sada dobio ozbiljan vjetar u leđa, loša stvar je što je to ipak facebook kojem to nije osnovni biznis i kojem će to biti tek izlet u VR vode pa mogu cijeli projekt preusmjeriti ili sasjeći kako im se sprdne...

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
14 godina
Prije će google kupiti Oculus nego Facebook
robimarko@gmail.com
14 godina
robimarko kaže...
Prije će google kupiti Oculus nego Facebook

Kao što je bilo i s Whatsappom.
Google iako ima love kontam si više, kud i kamo više od Facebooka ne zalijeće se samo tako u maglu.

Ako već Facebook želi sasjeći Oculus Rift projekt, zašto?
Gdje mu je konkurencija u tome? A ono njegovo "objašnjenje" zašto su kupili je tako smiješno.

Kao da objašnjava djeci u vrtiću. 

13 godina
neaktivan

Dakle Carmack sada radi za Zuckerberga? Doom na Fejsu?

Some muckety-muck architecture magazine was interviewing Will Wright about SimCity, and they asked him a question something like "which ontological urban paridigm most influenced your design of t
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ne nego ce namontirati facebook dedicirani gumb s kojim ides drito na fejs usred igranja i moci ces lajkat izmedju akcija (ili dok se malo ukempas), pogledat koju slikicu, bacit selfi (sa tim cviksama...ouuuu jeaaa) i slicno...
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan

gadi mi se taj j FB, tako da iako imam dev kit 1 i taman planirao uzeti dev kit 2 nista od toga.. cekam druga rjesenja... sony, valve... 

dole FB!

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zašto je Facebook kriv? Zar ljutnja nebi trebala biti usmjerena na Oculus - ipak su se oni odlučili prihvatiti ponudu?

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za 20-30 godina bude nešto i od tog virtual realitya

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sirka666 kaže...

Zašto je Facebook kriv? Zar ljutnja nebi trebala biti usmjerena na Oculus - ipak su se oni odlučili prihvatiti ponudu?

Ti bio odbio 2.000.000.000 $?

17 godina

btw. ovo je sve APRILILI... facebook nije kupio Oculus VR...

APRILILI xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 1:02 (Dementor).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice