Crysis 2: Retaliation

poruka: 18
|
čitano: 2.727
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Stiže nam novi DLC od Crysisa 2,ali iskreno zaboli me qrac za DLC jel DX11 patch neće stizati ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Šta,niko nema komentar ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jeli ovo dlc samo za multiplayer mape ili je ovo nastavak singleplayera??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

izgleda da je samo map pack i zbog toga sranja nisu ukljucili editor u igru tak da nebi bilo costum mapa :(

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Izgleda da neće doći DX11 patch...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trazim originalni Crysis DVD trenutacno...

EDIT : Našao.

2.671 Posts! And counting...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 12:00 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

.

2.671 Posts! And counting...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 12:00 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Crysis 2: Retaliation
SpyGi kaže...

sad im je i ovako kasno, meni se ne bi dalo ponovno igrati radi bolje grafike, nije ni ovako ekstra loša da zgrožava igranje

15 godina
protjeran
igy kaže...
SpyGi kaže...

sad im je i ovako kasno, meni se ne bi dalo ponovno igrati radi bolje grafike, nije ni ovako ekstra loša da zgrožava igranje

Al baš su bezobrazni,godinu ipo dana su se hvalili kako će Crysis 2 biti revolucinarna DX11 igra,CryEngine 3 i te stvari...i sad na kraju ispade da je to DX9 igra...

17 godina
SpyGi kaže...
igy kaže...
SpyGi kaže...

Al baš su bezobrazni,godinu ipo dana su se hvalili kako će Crysis 2 biti revolucinarna DX11 igra,CryEngine 3 i te stvari...i sad na kraju ispade da je to DX9 igra...

a dobro, to bude tako, da manje gube na piratstvu možda bi bilo drukčije... i ja bi volio da sam vidio grafički revolucionarnu igru, njima je bilo jednostavnije ovako...

14 godina
SpyGi kaže...
igy kaže...
SpyGi kaže...

inace igra ima poprilicno dobru grafiku s obzirom da se radi o dx9 igri...ali im necu oprostit to sta su lagali nas kupce da ce to bit dx11 igra...mucki lazovi

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
neaktivan

mogli su barem DX10 stavit.... Makar igra izgleda odlično i na DX9 :D

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mozda nije ispao dx11 kako su najavljivali ali je CE3 mene ugodno iznenadio. Grafika mi izgleda odlično, moje postavke:

i imam fluidniji i ugodniji gameplay nego na takvim (koliko god mogu biti slicni) postavkama u npr. HL2:Ep2 koji se graficki ne moze mjeriti sa Crysis2.

Tako da me iskreno briga sto nema dx11 kad mi i na dx9 izgleda impresivno i jos ktome "leti".

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

grafika jest odlicna al bi ja volia da izdavaci pocnu ispunjavat onu sta kazu i obecaju...to je dx11 podrska u ovom slucaju

0 0 hvala 0
17 godina

Nije sve u grafici. Di je farcry {#}. A vidim da su i oni počeli DLC 4 mape naplačivati kao COD. A mogli su se iskazati i dati ljudima map editor.

0 0 hvala 0
14 godina
Hummer kaže...

Nije sve u grafici. Di je farcry {#}. A vidim da su i oni počeli DLC 4 mape naplačivati kao COD. A mogli su se iskazati i dati ljudima map editor.

lopovi...navikni se nato..sve mi se cini da ce odsad za svaku igru bit tako

15 godina
neaktivan

A znači zato igra ima samo 6 mapa. Pola su ih izbacili i prepakirali u DLC. Crytek je najjači.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Zaboravite na editore i slične tooleve od igara.

Bez njih mogu prodavat DLC-ove...obične šugave patcheve...masno zarađivat na onome kaj MOR Abiti besplatno.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice