ASRock nešto muti i mulja...

poruka: 24
|
čitano: 3.799
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

... i to sve sprema za 2013. godinu.

Koliko se do sada iz jedne jedine fotografije može zaključiti,

ASRock planira proširiti tržište svog poslovanja.

Uz glavnu djelatnost proizvodnju matičnih ploča,

te sporednu djelatnost kao proizvodnju HTPC računala i malobrojnih Notebook/Netbook računala,

moguće je da ćemo dobiti još jednog proizvođača grafičkih kartica!

(za sve one koji su to priželjkivali još od prije 3 godine i prve najave, evo slatkih vijesti)

Ništa još ništa potvrđeno, ali predviđa se da bi ASRock ušao u tržište i sa AMD i nVidia karticama.

Po slici se može zaključiti da će se raditi i mid range i high end karticama, a za entry level još nema naznaka.

Također se prvi put predstavlja misteriozni "Mr. CH".

Ne zna se dali se radi o moderu ili dizajneru grafičkih kartica, no na slici se vidi da jednu sigurno obrađuje.

Eto i slika pa si malo parite oči.

Happy New 2013.!

Neka nam donese povoljnije High End grafičke kartice sa aftermarket hladnjacima!

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Moj PC  
18 0 hvala 12
15 godina
neaktivan

Al se grafe rade rucno? Koliko vidim po slici.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: ASRock nešto muti i mulja...

Pa jel bolji ručni rad ili strojni? Sad su zaposlili 2 mil. Kineza sa lemilicama i kreću u proizvodnju. (sarkazam)

Vjerovatno se radi o grafici koju lik ručno dotjerava (moda) kao demonstracijski primjerak. Možda nekakav OC rekord pod LN2 itd.

Nick Shih voli koristiti inače 3x GTX680, pa eto, zašto za njega ne pripremiti bar tri komada za skidanje rekordova?

14 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Pa jel bolji ručni rad ili strojni? Sad su zaposlili 2 mil. Kineza sa lemilicama i kreću u proizvodnju. (sarkazam)

Vjerovatno se radi o grafici koju lik ručno dotjerava (moda) kao demonstracijski primjerak. Možda nekakav OC rekord pod LN2 itd.

Nick Shih voli koristiti inače 3x GTX680, pa eto, zašto za njega ne pripremiti bar tri komada za skidanje rekordova?

Samo što te grafe inače nemaju zeleni PCB.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
16 godina
protjeran

Prva predstavljena je imala zeleni PCB,

većina ih je crna, ali postoji i sa plavim i bijelim PCB-om.

No ionako je svaki PCB zelen - dok se ne prelakira.

16 godina
Don Kihoty kaže...

No ionako je svaki PCB zelen - dok se ne prelakira.

Tehnicki gledano, svaki PCB je zelen i kad se prelakira. Samo se ne vidi :)

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
16 godina
protjeran

Ako ne prednji i stražnji, onda bar srednjih 6 slojeva. :)

13 godina
neaktivan

Znaci Asrock nece biti brand proizvodjac kartica nego ce imati svoje kartice ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeldiBoy kaže...

Znaci Asrock nece biti brand proizvodjac kartica nego ce imati svoje kartice ?

Jep. I to zelene.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
16 godina
protjeran

Kao i FoxConn (LeadTek kartice) koje također u 90% slučaja imaju zeleni i plavi PCB.

Crni PCB imaju samo kod reference kartica za koje im PCB štanca i Pegatron.

16 godina

Ostavimo se boja, ima li kakvih naznaka o cijenama? Dostupnosti kod nas?

16 godina
protjeran

Još nema naznaka o čemu se točno radi, ali pretpostavka je da će biti grafike.

Možda na kraju ne budu grafike nego lemilice.

Ili samo OC rekordi itd. Ali dajmo se iznenaditi.

16 godina

Znaci sve ovo je samo nagadanje i postoji mogucnost da PCB-ovi nece biti zeleni? :O

Salu na stranu, dobro da se pridruzuje jos igraca na trziste grafckih kartica. Izbora treba biti na bacanje, ne samo dva proizvodaca.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 23:14 (rocker55555).
16 godina
rocker55555 kaže...

Znaci sve ovo je samo nagadanje i postoji mogucnost da PCB-ovi nece biti zeleni? :O

Salu na stranu, dobro da se pridruzuje jos igraca na trziste grafckih kartica. Izbora treba biti na bacanje, ne samo dva proizvodaca.

Neće raditi svoje GPUove, već će samo "pakirati" nVidia i AMD čipove koliko sam ja shvatio iz prvog posta.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
power_user kaže...

Neće raditi svoje GPUove, već će samo "pakirati" nVidia i AMD čipove koliko sam ja shvatio iz prvog posta.

Ja sam shvatio da ce raditi svoje GPUove. 

Ali sad kad vidim, vjerovatno je da ce raditi ovo tvoje.

Steta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 0:42 (rocker55555).
16 godina

Cool majica na slici!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad sam vidio zadnju poruku ušao sam u forum sa ciljem da napišem "sad će vas Don Kihoty što pričate protiv ASRocka".

Čim sam vidio autora skonta sam da nije mućenje i muljanje u lošem smislu {#}.

very enraged dude.

1 0 hvala 0
17 godina
Don Kihoty kaže...

... i to sve sprema za 2013. godinu.

Koliko se do sada iz jedne jedine fotografije može zaključiti,

ASRock planira proširiti tržište svog poslovanja.

Uz glavnu djelatnost proizvodnju matičnih ploča,

te sporednu djelatnost kao proizvodnju HTPC računala i malobrojnih Notebook/Netbook računala,

moguće je da ćemo dobiti još jednog proizvođača grafičkih kartica!

(za sve one koji su to priželjkivali još od prije 3 godine i prve najave, evo slatkih vijesti)

Ništa još ništa potvrđeno, ali predviđa se da bi ASRock ušao u tržište i sa AMD i nVidia karticama.

Po slici se može zaključiti da će se raditi i mid range i high end karticama, a za entry level još nema naznaka.

Također se prvi put predstavlja misteriozni "Mr. CH".

Ne zna se dali se radi o moderu ili dizajneru grafičkih kartica, no na slici se vidi da jednu sigurno obrađuje.

Eto i slika pa si malo parite oči.

Happy New 2013.!

Neka nam donese povoljnije High End grafičke kartice sa aftermarket hladnjacima!

Grafičke kartice za najniži segment,Nevinašce Asrock neče niti radit vjerojatno a ionako su one pomalo na odlasku to sigurno.Asrock je obično jeftiniji jel, no kad vidiš po kojoj cijeni VTX3D kod nas prodaje razne AMD grafe Asrock teško može bit jeftiniji a pogotovo kaj se tiče onih najslabijih grafa.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
protjeran
da asrock radi vlastite Gpu-ove dobili bi odjebitis od AMDa za mbo tako da to otpada
AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako se radi o grafičkim karticama, neću negirati, zašto onda na prvoj slici u zadnjem redu piše koji feature bi željeli vidjeti u 2013-oj?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znaci koliko sam svatio: ASrock ce pocet radit zelene lemilice ? Zakon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
inace nepodnosim asrock, no ak ce proizvoditi graficke neam rijeci samo naprijed, jer je to komponenta koju vecina najvise mijenja, barem mi gameri:) konkurencije nikad dosta...
Rasturam na i7-920@3.8ghz + ArticCooling Freezer 13 + ASUS P6T Deluxe Ver.2 + MSI Radeon R6850 Cyclone OC Power Edition 1GB 1010/4880mhz
17 godina
neaktivan

ako je ovo zbilja istina i oni ulaze u tržište grafičkih kartica onda je to super vjest... jer znamo jako dobro da asrock ima najbolji omjer kvalitete i cijene, pa se nadam da će tako biti i u primjeru grafulja

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To očekivano.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice