Apple radi na 3D iPod Touchu?

poruka: 7
|
čitano: 909
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Izvor: vidilab.com

--------------------------------------------------------------------------------

Očekuje se kako će Apple tijekom 2011. godine agresivno uplivati u 3D vode, a japanski blog navodno ima informacije, te čak i video koje potkrepljuju tu glasinu. Ta će se tehnologija, kako blog navodi, najviše usredotočiti na gaming.

Kako glasina kaže, Apple namjerava proizvoditi 3D zaslone koji bi mogli doći s novogeneracijskim iPod Touch playerima. Zaslon neće zahtijevati nošenje specijalnih naočala, što će biti omogućeno 3D tehnologijom koja prati pokrete glave čime se stvara 3D efekt. Blog špekulira kako će gaming biti najveći fokus nadolazeće 3D tehnologije u iPod Touchu.
Ukoliko je ova glasina istinita, Nintendo i njihova prijenosna konzola 3DS bi se mogli naći u potencijalnim problemima.

Pogledajte video:

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Apple radi na 3D iPod Touchu?
djigibao kaže...

Izvor: vidilab.com

--------------------------------------------------------------------------------

Očekuje se kako će Apple tijekom 2011. godine agresivno uplivati u 3D vode, a japanski blog navodno ima informacije, te čak i video koje potkrepljuju tu glasinu. Ta će se tehnologija, kako blog navodi, najviše usredotočiti na gaming.

Kako glasina kaže, Apple namjerava proizvoditi 3D zaslone koji bi mogli doći s novogeneracijskim iPod Touch playerima. Zaslon neće zahtijevati nošenje specijalnih naočala, što će biti omogućeno 3D tehnologijom koja prati pokrete glave čime se stvara 3D efekt. Blog špekulira kako će gaming biti najveći fokus nadolazeće 3D tehnologije u iPod Touchu.
Ukoliko je ova glasina istinita, Nintendo i njihova prijenosna konzola 3DS bi se mogli naći u potencijalnim problemima.

Pogledajte video:

DS i DSi je izgubio već bitku sa iPod-om, ako ovo bude istina onda se slažem da će se 3DS nać u zbilja velikoj banani. Recimo da Nintendo napravi paravan AppStore-u, to mislim na cijene, naćin izrade i plasiranja aplikacija debelo bi sve ostavio za sobom, ovako ništa, mada ovako i onako Nintendo zarađuje debele novce tako da.... 

I'm from Hollywood
17 godina

o bokte.. sad će 3D zombiji po gradu hodat.. šteta da su se oni toga primili, sad će ga ispopulizirat..

3D krepaj

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 18:20 (nixass).
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
DS i DSi je izgubio već bitku sa iPod-om, ako ovo bude istina onda se slažem da će se 3DS nać u zbilja velikoj banani. Recimo da Nintendo napravi paravan AppStore-u, to mislim na cijene, naćin izrade i plasiranja aplikacija debelo bi sve ostavio za sobom, ovako ništa, mada ovako i onako Nintendo zarađuje debele novce tako da.... 

Sudeći po tome da je svaki talijanski klinac imao DS na stolu (čak i po jedan za svako dijete u familiji) tijekom sezone baš mu se i ne piše loše.

DS je igračka, iPhone i Pod nisu, korisnost kupnje Poda/Phonea klincu od 7g je nikakva, može samo pokvariti višestruko skuplji uređaj.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
protjeran

Ne mislim da ce staviti 3D na ipod touch.

Zasto?

1. zato jer je Steva rekla da ipod touch NIJE igraca konzola nego mp3/mp4 player sa podrskom za igre(a ako on nesto kaze tako to mora biti {#})

2. apple u svoje proizvode implementiraju samo provjerenu i vec postojecu tehnologiju, za koju smatraju da nema nikakve sanse da ne uspije.

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja se samo pitam koliko ce to cudo da kosta {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ne mislim da ce staviti 3D na ipod touch.

Zasto?

1. zato jer je Steva rekla da ipod touch NIJE igraca konzola nego mp3/mp4 player sa podrskom za igre(a ako on nesto kaze tako to mora biti {#})

2. apple u svoje proizvode implementiraju samo provjerenu i vec postojecu tehnologiju, za koju smatraju da nema nikakve sanse da ne uspije.

Možda jedna od najvećih gluposti koje sam ćuo , slažem se s tobom, čuo sam to i čak da je bio vidno rastresen kada su ga pitali za igre na iPodu, serator , kada su vidjeli da im igre nose velike novce i da ljudi počinju kupvat iPod za igraču konzolu, čak su se počeli hvalit kako su pretekli Sony PSP i DS za pola, ma sve je to stari moj ipak novac. 

Za ovo drugo se ne mogu složit u potpunosti, ali dobro, s obzirom koliko košta za očekivat je da bude vrhunska. 

I'm from Hollywood
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice