Apple implementirao Lightpeak kao thunderbolt

poruka: 11
|
čitano: 2.062
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Eto na tom linku imate slike, detalje, konfiguraciju sve je tu =)

http://www.macrumors.com/2011/02/23/macbook-pro-specs-lightpeak-known-as-thunderbolt/

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Apple implementirao Lightpeak kao thunderbolt
Vjerojatno je većina stvari istinita, ali malo sumnjam zbog 1 slike. Na onoj slici portova laptopa kao taj novi port je označen port koji je identičan minidisplay portu. Čak je u na istom mjestu. Sumnjam u toliku sličnost portova. Mozda i grijesim, ali ta mi slika djeluje lazirana čime dovodim u sumnju i ostale slike. Ali u svakom slučaju zanimljivo i hvala sto si javio ;)
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
17 godina
alen-c kaže...
Vjerojatno je većina stvari istinita, ali malo sumnjam zbog 1 slike. Na onoj slici portova laptopa kao taj novi port je označen port koji je identičan minidisplay portu. Čak je u na istom mjestu. Sumnjam u toliku sličnost portova. Mozda i grijesim, ali ta mi slika djeluje lazirana čime dovodim u sumnju i ostale slike. Ali u svakom slučaju zanimljivo i hvala sto si javio ;)

Da, ali procitaj sto pise na ovoj slici u donjem lijevom uglu...

I certainly hope Tim Cook is more reasonable
15 godina
neaktivan
Bome da, taj dio sam propustio. To je zakon, 2 u 1. bolje iskoristen prostor, a mozda navedu i druge na češće koristenje mini display porta. Jedina negativnost toga je sto ako koristis vanjski monitor nećeš moć koristit taj brzi port. Bilo bivsavrsenobkad bi ugradili barem 2takva porta...
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
parizer kaže...
alen-c kaže...

Da, ali procitaj sto pise na ovoj slici u donjem lijevom uglu...

nisam ni ja primjetia

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
16 godina
neaktivan

Arstechnica.com

Apple od početka stoji iza Light Peaka?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Malo sam razočaran što nema SSD ili flash storage, kao i sa Intel grafikom. Ali sviđa mi se što su tanji i liče na MacBook Air.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene samo zanima dokle ce tako smanjivati dimenzije i debljinu. Nastavi li se tako Air model više nece imat smisla,

ili ovaj MBPro od 13.3" ce se morat uskoro ukinut kroz koju godinu. Vec sad su dosta slicni po performansama i

dimenzijama.. A opet s druge strane Air se skoro ni nemoze vise stanjiti, tj.zalazi u kategoriju tableta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nekada je prvo računalo, puno inferiornije s mogučnostima od VRLO slabog PCa današnjice zauzimalo cjeli kat u jednoj zgradi...(ENIAC)

Dakle, razvojem tehnologije uzimaju se drukčija mjerila, mozda ce se ukinuti mbpro od 13 " ali ce zato air modeli ubrzo postati jaci od najboljeg mbapro u ponudi... a ne vidim nista lose kod toga {#}

I moj brat Robert također!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ni ja, samo vidim da je sve manje razlika između navedenih serija pa bi mi bilo logicno da ukinu jednu..

Cak su i cjenovno bliski..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alen-c kaže...
Bome da, taj dio sam propustio. To je zakon, 2 u 1. bolje iskoristen prostor, a mozda navedu i druge na češće koristenje mini display porta. Jedina negativnost toga je sto ako koristis vanjski monitor nećeš moć koristit taj brzi port. Bilo bivsavrsenobkad bi ugradili barem 2takva porta...

Ako je vjerovat slici s ove stranice http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/02/24/thunderbolt-technology-the-fastest-data-connection-to-your-pc-just-arrived moci ce se koristit obije pogodnosti porta u isto vrijeme

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice