Antonov 225 na Plesu

poruka: 28
|
čitano: 6.322
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Antonov 225 na Plesu

donekle tehnološka tema, ako ništa drugo, barem Oleg neće dati da se zaključa :)

da, radi se o najvećem avionu na svijetu koji će za nekih tjedan dana posjetiti zagreb radi prijevoza transformatora u daleku aziju..

više na sljedećem linku

http://www.vecernji.hr/zagreb/najveci-avion-svijetu-stize-zagreb-clanak-635006?displayfullsite=1

ovo se ne propušta vidjeti

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 15:53 (nixass).
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
Antonov 225 na Plesu

Uh, kad taj poleti oglušit će pola Zagreba {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Antonov 225 na Plesu

Redakcija Baga je vjerovatno tamo negdje uz ogradu. Bar ovaj stariji dio. Drago zbog avi(j)ona, Oleg zbog nostalgije :)

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 15:59 (tnakir).

7 0 hvala 0
14 godina
Antonov 225 na Plesu

Mogu samo reći jedno, ako bude i 1 % šanse, i ja ću se prikrpati ekipi koja će pratiti makar uzletanje obzirom sam koliko informiran o time-ingu prijevoza tereta kroz Zagreb, a i ostatka protokola!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Antonov 225 na Plesu

ajd ako netko dobije kakvu informaciju o događaju, neka posta ovamo..

ja isto mogu saznat neke stvari u vezi ovog pa isto tak, kad saznam, javim..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
Antonov 225 na Plesu

Ima kakvih novosti o ovom spektalu, ako ništa drugo barem okvirno vrijeme polijetanja? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Antonov 225 na Plesu

Koliko sam ja informiran, transport kreće oko 23.00 prema aerodromu, a praćeni prijevoz bi trebao trajati oko četiri sata.

Avion kada slijeće, nisam upoznat sa terminom, ali znam da bi utovar trebao trajati oko deset sati, što znači sukladno dolasku tereta na erodrom, sat za pripremu utovara, deset uri za utovar i još oko jedne ure za pripremu za poljetanje, uzlet bi trebao biti negdje oko aproksimativno odokativnom metodom oko minus pljus pola sata 15.00 po našem zagrebačkom vremenu!!

Bez obzira na termin slijetanja eroplana, utovar se ne može započeti prije 03.00 ura, stoga uzlet neće sigurno biti nikako prije 13.00 bez obzira na sve!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Poštovani,

Nastavno su informacije temeljem Vaše prijave na mail info@zagreb-airport.hr za fotografiranje zrakoplova AN225.

Očekivano vrijeme slijetanja zrakoplova u Zračnu luku Zagreb je u petak, 8. studenoga u 18,00 sati, utovar je slijedeći dan, u subotu (9. studenoga), a predviđeno vrijeme polijetanja je u nedjelju, 10. studenoga u 06,00 sati.

Termini predviđeni za dolazak spottera su:

· Vrijeme okupljanja:

petak, 8. studenoga, u 17,00 sati u putničkoj zgradi, kod Informacijskog šaltera Zračne luke Zagreb. Nakon okupljanja ići će se na terasu Vidikovac, odakle će biti moguće snimiti/fotografirati slijetanje zrakoplova AN225.

· Subota, 09. studenoga u 09,30 sati kod informacijskog šaltera u putničkoj zgradi ZLZ okupljanje prijavljenih spottera,, nakon okupljanja organizirani odlazak na kontrolni pregled i u autobuse koji će voziti do samog zrakoplova na stajanci

· Nedjelja, 10. studenoga u 05,00 sati okupljanje kod Informacijskog šaltera u putničkoj zgradi ZLZ i odlazak na terasu Vidikovac odakle će biti moguće snimiti/fotografirati polijetanje zrakoplova AN225.

Osobe koje ne budu na popisu prijavljenih neće moći pristupiti navedenim lokacijama.

Napomena: Molimo da se držite dogovorenih termina.

--------

za ovo se trebalo prijaviti na njihov mail jučer do 12h što sam ja doslovno saznao minutu prije..

ali dobro je to što će, inače zatvorenu terasu za promatranje, samo za ovu priliku otvoriti za antonova

--------

Građani koji žele doći vidjeti zrakoplov, a nisu se prijavili putem e-maila, mogu doći u subotu, 9.11.2013. na terasu Vidikovac, od 08,00 do 18,00 sati, koja će za ovu prigodu biti otvorena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 12:27 (nixass).
13 godina
neaktivan
Antonov 225 na Plesu

e šta sad ić u subotu ujutro na vidikovac samo kad se nisam prijavio tj nisaam imao pojma da se može prijaviti :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ne znam što je toliko zanimljivo u subotu gledati ga dok stoji, mislim, ok je vidjeti i to vodjeti, ali u usporedbi slijetanje/uzlijetanje zvuči 10 puta zanimljivije od subote...

Dakle ja bih ga volio vidjeti u petak/nedjelju...može li se to?

16 godina
Antonov 225 na Plesu

Pošto vidikovac otpada (ne može se na njega bez prijave), ostaje jedino gledanje sa ceste, recimo odavde.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
17 godina
Shamrock kaže...

Pošto vidikovac otpada (ne može se na njega bez prijave), ostaje jedino gledanje sa ceste, recimo odavde.

uzlet se ne može gledat, ali kad je parkiran - može

17 godina
Antonov 225 na Plesu

Polijece u nedjelju u 6h, ali ce biti parkiran skroz kod na kraju piste

Tako da vidikovac otpada, jedino za polijetanje u nedjelju.

Budem slikao ja skroz do njega, pa vam stavim slike ako vas zanima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shamrock kaže...

Slijetanje i polijetanje, puno se bolje vidi recimo odavde: 45° 44.293', 16° 3.446'. Može se doći autom kroz Mićevec ili V. Mlaku; inače ta cestica je za traktore i slično pa je u lošem stanju, ali je bar šljunak, bez blata. Slikanje mislim da je zabranjeno, ali okolo su samo polja kuruze, pa... Obzirom da će poljetanje izgleda biti u vrijeme dok radim, bio bih zahvalan ako netko posta tu koju sliku.

Edit: bilo bi zanimljivo da netko istraži nije li cijeli pothvat pranje novaca, jer niti izgleda pametno letjeti prema Filipinima, niti se čini da će u skoroj budućnosti imati povećane potrebe za strujom: http://edition.cnn.com/2013/11/08/world/asia/philippines-typhoon-haiyan/?hpt=hp_t1

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 14:01 (DigiMagic).
13 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...
Shamrock kaže...

Slijetanje i polijetanje, puno se bolje vidi recimo odavde: 45° 44.293', 16° 3.446'. Može se doći autom kroz Mićevec ili V. Mlaku; inače ta cestica je za traktore i slično pa je u lošem stanju, ali je bar šljunak, bez blata. Slikanje mislim da je zabranjeno, ali okolo su samo polja kuruze, pa... Obzirom da će poljetanje izgleda biti u vrijeme dok radim, bio bih zahvalan ako netko posta tu koju sliku.

Jednom sam bio sa te strane od obilaznice tj mićevca biciklom dosao uz samu ogradu i bio nekih sat vremena snimoi dva polijetanja i slijetanje  i nisam dobio nikakvo upozorenje mada su se zastitari uzvozali ispred mene nekoliko puta i samo su me pogledali i prošli s druge strane ograde

12 godina
Antonov 225 na Plesu

- Evo jedna slika sa Vidikovca:)

- Oprostite zbog lose kvalitete, slikam sa moba. 

- Ovo je video sa youtub-a koji prikazije kakav je iznutra itd itd. =>

Antonov 225 :) Antonov 225 :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 13:58 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

vidim da su nenormalne gužve na plesu danas.. pretpostavljam da bude tako i sutra. mene zanima gdje je najbolje ostaviti auto ako bude sutra ujutro na polijetanju gužva, a da je relativno blizu za doći pješke do piste? akreditaciju imam, bojim se da zbog eventualne gužve ne izvisim :|

17 godina
Antonov 225 na Plesu

Sutra bu svi išli na vidikovac, ja ću doć što ranije, probat ću skroz do piste ali s one strane gdje su sela

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
17 godina

neće pustit sve te ljude, u tom je problem.. bit će gužva neviđena

13 godina
protjeran
Antonov 225 na Plesu

Koja komedija.

I sad oni koji stvarno trebaju na Pleso ne mogu se probit od ovih likova koji nemaju pametnijeg posla u životu nego stvarat gužvu.

Ono, ako ti se gleda avion gledaj ga po internetu na slikama.

2 0 hvala 0
16 godina
Antonov 225 na Plesu

Tko nije bio na plesu nije nista propustio, s vidikovca vam je kao da gledate aute na parkiralistu sa 15 kata. 
Uglavnom zalim ljude koji su cekali preko sat i pol da pogledaju to  

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Antonov 225 na Plesu

Ja sam odustao plesa radi guzve danas,ali sutra ujutro sam u Micevcu ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vava kaže...

ovo je možda još i bolja lokacija

https://maps.google.hr/maps?ll=45.755775,16.088321&spn=0.006565,0.009645&t=h&z=17&layer=c&cbll=45.755775,16.088321&panoid=Tvt7pUOov1znpjX63mCPvw&cbp=12,227.69,,0,1

11 godina
neaktivan
Antonov 225 na Plesu
Jel zna netko možda kako saznati na koju će stranu sutra polijetati, prema Istoku ili zapadu?

0 0 hvala 0
16 godina
nixass kaže...
vava kaže...

ovo je možda još i bolja lokacija

https://maps.google.hr/maps?ll=45.755775,16.088321&spn=0.006565,0.009645&t=h&z=17&layer=c&cbll=45.755775,16.088321&panoid=Tvt7pUOov1znpjX63mCPvw&cbp=12,227.69,,0,1

Odatle ja planiram gledati.

gjeras kaže...
Jel zna netko možda kako saznati na koju će stranu sutra polijetati, prema Istoku ili zapadu?

Najvjerojatnije prema istoku, osim ako ne bude puhao vjetar sa zapada.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
neaktivan
Antonov 225 na Plesu

Danas sam sa familijom vozio brata na Pleso i zbog guzve je skoro zakasnio na check in prije puta. Izvadili smo kofere na pola ceste i trcali pa je na svu srecu sve je dobro proslo, ali stvarno se okupilo strasno puno ljudi! Nadam se da ce nas Antonov opet posjetiti {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Antonov 225 na Plesu

Antonov na Plesu sa zvjezdama :-)

http://www.iskoristi-poticaje.com
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Antonov 225 na Plesu

Jedan video iz follow-mea dok se Antonov taksirao

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice