Kao sto sam rekao, nisam ja nista rekao i ja ne trebam biti niti glup niti pametan sto se moga komentara tice.
Ako hoces lajat negdje, BOL ti je kriv za sve zbog cega si ti sada nervozan ili stogod.
A da si ti malo pametniji i da malo razmislis i procitas moj post, nigdje nisam rekao da ti uopce nemas signala ali ni ti ne mozes poreci da mozda imas jednu crticu signala, a da ti tvoj dragi iPhone javlja 3 crtice.
Nemas apsolutno nikakav dokaz da to nije tako, ali ja imam svjedocenja respektabilnih IT portala koji govore suprotno tebi.
Sad kolke su sanse da stvarno ne postoji mobitel koji prima signal bolje od iPhone-a 4, mobitela koji je poznat po gubljenju signala? Kolke su?
Kolke su sanse da je stvarno taj mobitel, mobitel koji prima signal takvim intenzitetom da nema boljega, nasuprot tvrdnje mnogobrojnih IT i gadget portala koji su izjavili da je Apple svojim updateom iOS-a napravio da se u slucaju smanjenja signala korisniku pokaze koja crtica vise?
Zar je moj komentar stvarno bio toliko glup i nerealan?
Ja mislim da nije...
Biti će da ti neznaš čitati. Mada ok shvačam ja zatucane Apple hatere koji ne vide ni prst ispred svog nosa, a kamoli čitat post.
Uglavnom nađi mi post di sam napisao da iPhone ima bolji signal od ostalih. Napisao sam da ni jedan mobilni uređaj(uključujući i famozni iPhone) u pogonu nema više od tri crtice(što zbog Armatura zidova, što zbog gustog rasporeda strojeva, što zbog vibracija).I da još sam napisao da do dana današnjeg nisam imao prekinut poziv ili net, znači da uredno radi bez ikakvih gubitka. Znači da ti još jednom ponovim: JOŠ MI NIJE PREKINUO NI JEDAN POZIV,NITI SURFANJE NETOM. UREDNO OBAVLJA SVOJU ZADAĆU.
A sad dal on ima dvije ili tri crtice zaboli me ona stvar, ako on radi kak treba.
Za svaki slučaj pročitaj ovaj post dva puta, da nebi opet ispalo da sam negdi napisao da je iPhone bolji od ostalih. Dapaće ima mana kao i svak uređaj, a u prvom redu to je bezvezno forsiranje iTunesa. Kao drugo to je meni koji ne izgleda nimalo privlačno i kao trče nema Flash pa mi neke video na YouTube-u ne otvara(ponekad kunem sve svete zbog toga). A uzeo sam ga iz tog razloga što je na predplatu naprosto najeftiniji smartphone uređaj koji se može uzet u toj klasi, a nažalost T-mobile nema HTC DESIRE kojeg sam prvobitno imao u planu.

)