ako je vjerovat natpisima na netu, amd ima u planu pustiti u prodaju procesore sa visokom frekvencijom i do 5ghz i uz nevjerojatan tdb od čak 220w
ako je vjerovat natpisima na netu, amd ima u planu pustiti u prodaju procesore sa visokom frekvencijom i do 5ghz i uz nevjerojatan tdb od čak 220w
Previse je to brate mili
Zvuči zanimljivo. Prodavati će clockani FX .
koja je to fora sa ramima? nisam pratio pa me zanima
se uz proc dobije dizel generator?
Čemu takvo nešto uopće izbaciti u prodaju? Kojem segmentu tržišta bi ovakav procesor uopće treba konkurirati? Po meni čista glupost...
Pa neće to konkurirati nikakvom segmentu ili tržištu. To će biti limitirana serija za entuzijaste i overclockere. Imaš uvijek takvih ljudi koji će to kupiti jel mogu i iz zabave. Neće se taj cpu prodavati na lopate kao ostali, nego će biti limitirana serija ako se sjećam dobro na 1000 komada i svi će se ziher prodati.
Ovo će vjerojatno bit nekoliko tisuća probranih komada koje će prodavat po visokoj cijeni kao 'golden sample'. Baš me zanima kolika će bit razlika u zagrijavanju, naponu i potrošnji u odnosu na obične FX-ove clockane na ove taktove.
Ovaj FX-9000 će navodno biti samo za giveaway kao poslijednji TWRK,
voljet će visoke napone i služit će samo za silan OC.
No vjerujem da se i on može sniziti sa 1.45V na 1.2V, pa vidjeti koliko može povući.
A siguran sam da može sa 1.2V na 4.5GHz - ipak je to vrhunski primjerak.
Pa neće to konkurirati nikakvom segmentu ili tržištu. To će biti limitirana serija za entuzijaste i overclockere. Imaš uvijek takvih ljudi koji će to kupiti jel mogu i iz zabave. Neće se taj cpu prodavati na lopate kao ostali, nego će biti limitirana serija ako se sjećam dobro na 1000 komada i svi će se ziher prodati.
Onda svaka čast, mislio sam da je ovo kakav nasljednik 8350 ili nešto slično...