19.rujan dan "D" za

poruka: 5
|
čitano: 1.092
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
19.rujna 2011. dan "D" za AMD

19.rujna 2011., prvi primjerci AMD-ove odgodjene FX serije pojavit ce se u trgovinama. Toga dana bi AMD trebao izbaciti dva highend 8-core FX-8100 i FX-8150 modela, te po jedan 6-core (FX-6100) i 4-core (FX-4100) model. Ostatak FX serije ce biti izdan u Q1/2012.

Prema tablicama izgleda da ce svi AMD-ovi FX modeli biti otkljucani, sto ce biti veliki plus za sve zeljne laganog OC-a.

Isto tako se suska da ce sad i Intel ranije nego je najavljeno, tocnije u 11/2011 izbaciti neke modele SB-E.

Mislim da nas ocekuje burna Jesen na procesorskom highend trzistu.

Google is your friend
Moj PC  
5 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
19.rujan dan "D" za

Obicno informacije takvog tipa trpamo u Bulldozer temu da se ne otvara hrpa novih.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: 19.rujan dan "D" za AMD
ATiGamer kaže...

Obicno informacije takvog tipa trpamo u Bulldozer temu da se ne otvara hrpa novih.

Slazem se ali isto tako mislim da bi se iz one teme trebale izdvojiti vaznije informacije, jer koga interesiraju kratke i jasne cinjenice ne zanima 98% spama i prepucavanja na 39 stranica {#}

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 21:10 (Jurky).
14 godina
neaktivan
Re: 19.rujan dan "D" za
ATiGamer kaže...

Evo ja prvi ovo nebi vidio da Jurky nije temu otvorio. Jednostavno je tema zatrpana svakakvim smecem i prepucavanjima ramboxa i micromana pa mi se neda tražit.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
17 godina
19.rujan dan "D" za

Tak bi trebalo i bit na kraju, 9 mjesec je vrjeme za izlazak FX Zambezi ili kak kažu dobro upuceni 37 tjedan u 2011 godini.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice