Sony DCR DVD109 problem

poruka: 1
|
čitano: 1.528
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony DCR DVD109 problem

pozz dobri ljudi, imam slijedeći (veliki) problem

danas sam donio od rodice sony dcr-dvd109 camcorder koji snima na mini dvd, i kupio sam kodak dl dvd-rw, i prilikom prvog ubacivanja u camcorder tražio mi je da formatiram dvd što je i nekako logično bilo pa sam uradio i sve je prošlo OK, zatim sam snimao cca. 30 min sve je prošlo OK, gasio sam camcorder par puta, nastavljao snimanje sve je teklo normalnim tokom, i kad sam završio snimanje (ostalo oko 4 minute praznog dvd od 30 min - SIDE A), pospremim laganini camcorder, odem kod domaćina da popijem kafvu, sok, kolač... i upalim camcorder da vidim šta smo snimali kad ono VELIKO NIŠTA, krene da očitava disk i izbaci mi samo ponovo opciju da formatira, ne mogu uči u meni da finaliziram disk kao prije da bi bilo moguće ga gledati na PC ili DVD samo nudi opciju da formatiram dok druga strana DL DVD-RW radi normalno mada tamo ništa nisam ni snimao. sad da li postoji neki program da sadržaj diska prebacim na HDD bez finaliziranja, malo sam googlo, kao fazon IsoBuster i CDRoller al od njih ništa, svaka pomoč je dobro došla jer video materijal je od značajne važnosti

pozz i svako dobro

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice