Oprema za GoPro, ebay, dx ...

poruka: 12
|
čitano: 3.907
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

nadam se da nisam pogriješio sa novim topicom, ako jesam molim da me prebacite u odgovarajući.

Dakle, trebam kupiti nešto opreme, tipa koje kakvi držači. Za početak ljepljivi nosač za moto kacigu i nosač za na volan od bicikla koji se šarafa i podešava u više smjerova.

Gdje kupiti on-line, ebay, dx ili neka druga stranica, ali prije svega pouzdan seller sa dobrom robom? Možda neka iskustva.

0 0 hvala 0
15 godina

Za nosaće te boli briga, kupuj kopije preporučljivo na e-bayu jer su jeftiniji nego DX u većini slučajeva. Ja stavim na clip, osiguram ga špagicom i fino ako netko zapne sa kamerom nije mi šteta jedan dolar za nosač, dok originalni koštaju ko svetog Petra kajgana. NIKAKO nemoj kupovati one "kina" daljince i ekrane, to je 100x ispod normalne kvalitete. Isto tako sam se opekao na tronošcu koji je bio katastrofalno nestabilan. Nosače, plutače, 3m ljepila slobodno i preporučljivo uzimati što jeftinije jer je i onako na meti ako misliš tu kameru koristiti za ono što je i dizajnirana. Ponavljam, uvijek dodatno osiguram sa nekom špagicom jer ako mi otkine nosač da ne odleti kamera/potone.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2015 13:55 (Leryan).

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: Oprema za GoPro, ebay, dx ...

Misliš da ta 3M ljepila u principu uvijek drže, bez obzira od kojeg kineza uzeo?

I ima li razlike između plastičnih i alu nosača za bickli, mislim znam da ima, no je li ta plastika baš loša pa da odma ubodem alu i riješim problem na duže staze.

15 godina

Nikako alu!!!!

Zapneš za kameru i pukne nosač ako imaš plastični, ako imaš alu onda pukne kučište koje je jako skupo! :) Nosače gledaj kao na potošnu robu, kineaska i originalna plastika drže isto. Tako i sa 3M, ja se isto namučim skidajući i originalno i "kinesko", štoviše, ne raspoznajem ih. Pa to čudo slona drži!

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

vidio sam po ebayu da ima dosta "paketa", tipa zastitna torbica sa hrpom dodataka za ~20tak funti

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jest, mudro zboriš ;) ipak onda plastikaner. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 8:28 (marinković).
15 godina

Da, vidi si pakete, ali ako ti 30% paketa ne treba, onda radije vidi pojedinačno. Ja nisam nikada u paket kupovao jer me je jeftinije izašla računica kod ciljanog kupovanja.

Preporučam za početak kupnju:

Najbolje je malo pogledat filmiće od https://www.youtube.com/user/micbergsma pogotovo one stare sa početka gdje daje odlične tips and tricks za korištenje kamere.

Ako što treba, samo pitaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 8:51 (Leryan).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da li si kupovao ove baterije, kakve su se pokazale, da li ima problema s pregrijavanjem i ostalim problemima koje obicno imaju zamjenske baterije?

15 godina

Ma kupio sam neke najjeftinije, trajale su oko 80% originalnih. Nisam imao nikakvih problema sa njima.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Znaci gledam sada ove linkove od opreme sta si stavio , i taj stap ajmo rec selfie stap kod mene u ducanu isti kosta 399 kuna a na ebayu 7 dollara sa free shipingom ;) eto ljudi kupite opremu preko ebaya a ne u nas hrvata , di se marza stavila 350 kuna ;) hahahah

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma i za gopro sve treba bit kinesko, jer ako ju koristiš "kak Bog zapoveda", onda bude bilo dosta polomljenih stvari. :) Ja sam jedino tripod nabavio od kolegice neki odlični jer su ovi sa ebaya za ništa.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mikrofon za kameru

pozdrav, zanima me dali zna tko dali bi ovakav jedan mikrofon radio na nekoj drugoj kameri osim gopro i gitUpu

npr. sjcamu 

http://www.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_234790.html?wid=21

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice