Koju kameru kupiti?

poruka: 10
|
čitano: 5.336
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koju kameru kupiti?
pitanje

Evo razmisljam si kupiti neku polovnu kameru,jer znam da novu necu moci naci za nekih 600 kn. a treba mi da je dobro, tj. pitam vas sta je dobra kamera? sta da gledam koliko da ima MG pixela? dali se moze uopce naci za takve pare? i da se moze prebaciti direktno na komp, tj. da ima usb. Molim prijedloge i savjete. thnx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju kameru kupiti?

Gledaj cijenu do koje tražiš. Probaj na njuškalu naći nešto

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Koju kameru kupiti?
divines kaže...

Evo razmisljam si kupiti neku polovnu kameru,jer znam da novu necu moci naci za nekih 600 kn. a treba mi da je dobro, tj. pitam vas sta je dobra kamera? sta da gledam koliko da ima MG pixela? dali se moze uopce naci za takve pare? i da se moze prebaciti direktno na komp, tj. da ima usb. Molim prijedloge i savjete. thnx!

Kamera nema megapixele u snimanju samo u slikanju

Jedino ako kupiš FullHD kameru što sigurno nemožeš kupit za 600 kn

Najbolje kaj sam nasao je ovo

malo prelazi ali : http://www.njuskalo.hr/oglas374684
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Mitch kaže...
divines kaže...

Kamera nema megapixele u snimanju samo u slikanju

Jedino ako kupiš FullHD kameru što sigurno nemožeš kupit za 600 kn

Najbolje kaj sam nasao je ovo

malo prelazi ali : http://www.njuskalo.hr/oglas374684
 ma ne ovo mi previse. bas mi nesto DO 600 kn. pogledat cu na tom njuskalu thnx. e koliko otprilike da bude onda zoom. ajde netko tko se razumije da mi kaze barem sta da trazim,sta je dobro za te pare

THNX!
16 godina
neaktivan
Koju kameru kupiti?
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Oly_E3 kaže...
 tako nesto i trazim. ali ja sam iz pule.,pa jedino okolica a daleko mi zagreb. trazio sam nema nista dobrog na njuskalu u blizini pule
16 godina
neaktivan
autorov komentar

jos neke prijedloge i savjete bi volio cuti! hvala

16 godina
neaktivan
autorov komentar

gledao sam i njuskalo i danas kupio novu butigu ali opet nista

gdje bi jos moga potraziti=) jel ima tko da prodaje kameru da je iz pule=))

17 godina
neaktivan
Koju kameru kupiti?

Pa neka ti prodavač pošalje poštom kameru.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

a i to da. koliko ce me to otrpilike doci? a i zelim vidjeti kameru prije nego je kupim.

znate mozda neke trgovina koje prodaju rabljene stvari da je u puli? ima tako nesto?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice