Evo razmisljam si kupiti neku polovnu kameru,jer znam da novu necu moci naci za nekih 600 kn. a treba mi da je dobro, tj. pitam vas sta je dobra kamera? sta da gledam koliko da ima MG pixela? dali se moze uopce naci za takve pare? i da se moze prebaciti direktno na komp, tj. da ima usb. Molim prijedloge i savjete. thnx!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledaj cijenu do koje tražiš. Probaj na njuškalu naći nešto
Evo razmisljam si kupiti neku polovnu kameru,jer znam da novu necu moci naci za nekih 600 kn. a treba mi da je dobro, tj. pitam vas sta je dobra kamera? sta da gledam koliko da ima MG pixela? dali se moze uopce naci za takve pare? i da se moze prebaciti direktno na komp, tj. da ima usb. Molim prijedloge i savjete. thnx!
jos neke prijedloge i savjete bi volio cuti! hvala
gledao sam i njuskalo i danas kupio novu butigu ali opet nista
gdje bi jos moga potraziti=) jel ima tko da prodaje kameru da je iz pule=))
Pa neka ti prodavač pošalje poštom kameru.
a i to da. koliko ce me to otrpilike doci? a i zelim vidjeti kameru prije nego je kupim.
znate mozda neke trgovina koje prodaju rabljene stvari da je u puli? ima tako nesto?