HD Videokamera do 5k kuna

poruka: 6
|
čitano: 3.219
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

trebao bih best buy kameru 5-6k kuna za kucnu upotrebu znaci snimanje najboljih trenutaka u obitelji (obiteljska kamera) naravno HD, i ako ima neka po manjoj cijeni da je best buy samo navedite prijedloge. Inace ne razumijem se bas najbolje u kamere pa zato pucajte! ova mi se cini super http://www.panasonic.hr/html/hr_HR/Proizvodi/HDC-SD90/specifications/7394069/index.html?view=&angle=1

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 20:29 (dooma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: HD Videokamera do 5k kuna

Imašreviewe po netu, uglavnom je svi hvale. Pogledaj si na YouTubeu kako izgledaju snimke napravljene s njom. Što se tiče cijene, nisam išao provjeravati, no najčešće je koliko para toliko muzike pa bi i od konkurencije vjerojatno mogao očekivati kamere podjednaku cijenu za kameru sličnih karakteristika. S tim da bi sd90 trebala koštati manje od 4000 kuna, dakle osjetno manje od navedenog budžeta od 5-6000 kuna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 1:09 (mbaksa).
15 godina
neaktivan

Panasonic sd 90 je vrlo dobra kamera,jedna od najboljih kamera u srednjoj klasi potrošačkog segmenta.Ima široki kut od 28 stupnjeva,što znači iznimno je zahvalna za snimanje u zatvorenim,skučenim prostorima,također ima mod snimanja od 28 Mbps sa 50 sličica u sekundi progresivno što daje iznimnu glatkoću snimljenom materijalu i bitno je pri snimanju brzih,npr.sportskih scena.Pri snimanju na otvorenom pri dnevnom svjetlu slika je odlična,u zatvorenim prostorima vrlo dobra,a u low lightu dobra...jedna od kamera koja joj donekle može konkurirati je Canon HF M 41 koja daje još bolju sliku u low light uvjetima zbog većeg senzora,ali zato nema širokokutni objektiv i mogućnost progresivnog snimanja sa 50 fps-a...Postoji i treća opcija a to je Panasonic SD 800 mislim da bi ga mogao bez problema naći za cca. 6 k,a prednost mu je što ima 3mos senzora umjesto jednog u modelu sd 90,što daje još bolju kvalitetu boja,bolju kvalitetu u low-lightu i također sa njim dolazi vrlo kvalitetni Leica Dicomar objektiv,jedino što taj model nema unutarnje memorije za snimanje,ali to je najmanji problem,unutra stavljaš sdhc kartice i snimaš bez ikakvih problema.Čak podržava i najnoviju generaciju sdxc kartica koje će imati kapacitet do 2TB,a zasad imaš sdxc kartice od 64 i 128 Gb...Lijep pozdrav !!!

16 godina
neaktivan
ne mogu je naci nigdje u hrvatskoj, jel ima tko link? i ako imate druge prijedloge slobodno stavite :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
14 godina
protjeran

SONY HDR CX360 ti je također odlicna kamera. 3" toucg ekran 12 opticki zoom 7.1 fotografije sa dual led flash, EXMOR senzor full hd sa 50 fps i jos pun qurac svega. Po meni to ili Panasonic sd90.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice