Imam 07 pro i sada trebam HITNO kako tu .docx poslati u powerpoint pokušao sam kopiraj zalijepi, ali ne radi!!
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Imam 07 pro i sada trebam HITNO kako tu .docx poslati u powerpoint pokušao sam kopiraj zalijepi, ali ne radi!!
Spremi word dokument kao .docx. Onda otvori PowerPoint 2007, ali ga malo smanji tako da nije preko cijelog ekrana i povici ikonu od tog word dokumenta na slajd od powerpointa!
Otvoriš PowerPoint i učitaš .docx datoteku.
Spremi word dokument kao .docx. Onda otvori PowerPoint 2007, ali ga malo smanji tako da nije preko cijelog ekrana i povici ikonu od tog word dokumenta na slajd od powerpointa!
Probaj ovako: odeš pod "karticu" (tab) Insert (u PowerPointu) i zatim odeš na Object. Trebao bi ti se otvoriti novi prozorčić sa naslovom Insert object. Sa strane prozora trebaš kliknuti na kružić Create from file pa klikneš na Browse... i nađeš datoteku na svom kompjuteru. Pritisneš na Open, pa na OK i to je to. Ovo bi trebalo ubaciti taj Wordov dokument u tvoju prezentaciju.
Jel tko otkrio kako ovo izvesti a ne dobiti samo naslovnu stranu? :)
mislim da nema dugog rješenja nego instalirati 2003 pa iz njega spremiti