Word u Powerpoint HITNO!

poruka: 13
|
čitano: 17.646
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Word u Powerpoint HITNO!

Imam 07 pro i sada trebam HITNO kako tu .docx poslati u powerpoint pokušao sam kopiraj zalijepi, ali ne radi!!

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word u Powerpoint HITNO!

Spremi word dokument kao .docx. Onda otvori PowerPoint 2007, ali ga malo smanji tako da nije preko cijelog ekrana i povici ikonu od tog word dokumenta na slajd od powerpointa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word u Powerpoint HITNO!

Otvoriš PowerPoint i učitaš .docx datoteku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Word u Powerpoint HITNO!
Probo ali uvijek tekst ode skroz desno, nema kao ono u 2003 da pod datoteka-pošalji- office- i odabereš pp a ovdje?
17 godina
Boky kaže...

Spremi word dokument kao .docx. Onda otvori PowerPoint 2007, ali ga malo smanji tako da nije preko cijelog ekrana i povici ikonu od tog word dokumenta na slajd od powerpointa!

ma dođe mi ono kao kvadrat i onda skrulam dolje, ne to

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
Boky kaže...

ma dođe mi ono kao kvadrat i onda skrulam dolje, ne to

Ja kod sebe nađem word dokument gdje sam ga spremio i zatim ga kopiram i pustim u prazan otvoreni pp.Sve mi bude ok,i zatim ga uredim kako želim.Word mi je pri tom zatvoren a otvoren samo PP kao blank.Nisam imao problema,sve mi je onako kao i u dokumentu...ništa ne bježi "desno".Ne znam kako to kod tebe bježi.Pogledat ću malo bolje ali ....

v_maxcpp
17 godina
ma 100% to ne radi!
17 godina
protjeran
Word u Powerpoint HITNO!

Probaj ovako: odeš pod "karticu" (tab) Insert (u PowerPointu) i zatim odeš na Object. Trebao bi ti se otvoriti novi prozorčić sa naslovom Insert object. Sa strane prozora trebaš kliknuti na kružić Create from file pa klikneš na Browse... i nađeš datoteku na svom kompjuteru. Pritisneš na Open, pa na OK i to je to. Ovo bi trebalo ubaciti taj Wordov dokument u  tvoju prezentaciju.

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word u Powerpoint HITNO!

Jel tko otkrio kako ovo izvesti a ne dobiti samo naslovnu stranu? :)

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word u Powerpoint HITNO!

Kako je HappyD objasnio, slike su tu pa vidite jel to to.

Ovo je word dokument Ovo je word dokument
A ovo import u PP A ovo import u PP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ovo mi se čini kao da si radio printscreen pa zalijepi
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
Ag008 kaže...
ovo mi se čini kao da si radio printscreen pa zalijepi
i meni se čini 
17 godina

mislim da nema dugog rješenja nego instalirati 2003 pa iz njega spremitiPlač

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice