Koristim nofi word 2010 i kad god oću samo jednu rič boldati ili prominit veličinu automatski mi promini veličinu slova ili bilo šta drugo i cijelom dokumentu pa me zanima kako to isključit?
Hvala
Koristim nofi word 2010 i kad god oću samo jednu rič boldati ili prominit veličinu automatski mi promini veličinu slova ili bilo šta drugo i cijelom dokumentu pa me zanima kako to isključit?
Hvala
Ej mozel mi netko objasniti kako u word-u podjeliti sliku na dva dijela??
Sa crop nemoze sve sam pretrazio nazalost nisam nasao.. :(
-slika x2 puta. crop.
-btw, word je word (tekst) procesor ili 'pisača mašina', za razliku photo editor, npr paintbrush.
zna li iko kako da isključim ovo automatsko preskakanje reda u wordu 2010 ?
kada hoću da idem u sljedeći red, word automatski preskoči dva, znači, ako pišem tekst ne mogu da napišem odmah ispod postoječe rečenice već dva reda ispod.
pomoć?
zna li iko kako da isključim ovo automatsko preskakanje reda u wordu 2010 ?
kada hoću da idem u sljedeći red, word automatski preskoči dva, znači, ako pišem tekst ne mogu da napišem odmah ispod postoječe rečenice već dva reda ispod.
pomoć?
Desni klik - paragraph - spacing.
Evo pokušavam napraviti tablicu sadržaja (valjda se tako to kaže). Prblem je u tome kad označim naslov i pod references kada stavim add text onda se stil naslova promijeni. Znam da pod heading 1 i pod heading 2 mogu promijeniti te postavke da ostanu isti stil slova. Problem je u tome što mi se onda pomakne i broj naslova... Kako najjednostavnije napraviti tu tablicu sadržaja?