Word 2007 pitanje

poruka: 9
|
čitano: 9.587
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Word 2007 pitanje

Ovako zanima me na koji način napravit logičku vezu u wordu i pojašnjenje što je točno ?

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Word 2007 pitanje

može više detalja? "logičku vezu"? može to isto na EN?

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Word 2007 pitanje

Možda misli na Fusnote, ako je to onda ideš na references i postaviš se iza riče na koju želiš postaviti fusnotu i odabereš Insert Footnote.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Word 2007 pitanje

E kako u wordu oznacit stranice sa brojevima ali da prva stranica nebude oznacena!Tek znaci druga stranice da bude oznacena sa brojem 1.Zna li itko?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Word 2007 pitanje
Tole1710 kaže...

E kako u wordu oznacit stranice sa brojevima ali da prva stranica nebude oznacena!Tek znaci druga stranice da bude oznacena sa brojem 1.Zna li itko?

Isključi opciju prikazivanja broja na prvoj stranici

ili za Word 2007 pogledaj link tj. sliku za ribon Design => Different first page

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
14 godina
neaktivan
Word 2007 pitanje
koja je razlika između " " i ˝ ˝?
jesu ovo drugo isto navodnici ili kaj?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Word 2007 pitanje

Predlažem da temu preimenujete u "word 2007 pitanja" kako bi postala zbirna tema svih pitanja.

Mene muči sljedeće:

Kako u Office 2007 napraviti da zaglavlje (header) bude samo na prvoj stranici, a ne i na ostalima?

Jedino što mi za sada pada na pamet je da prvu stranicu napravim posebno, a ostatak teksta posebno i onda isprintam, spojim pa će sve biti ok. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Word 2007 pitanje
oblak24 kaže...

Kako u Office 2007 napraviti da zaglavlje (header) bude samo na prvoj stranici, a ne i na ostalima?

Odvoji prvu stranicu od  ostalih, tj. umetni sekciju

- pogledaj tutorijal različiti headeri u Wordu

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
13 godina
neaktivan
Word 2007 pitanje
pozzdrav... Kad idem nesto pisat u wordu i za jednu rečenicu odaberem drukčiji font( npr. veličina slova 24 i tema slova ''Aharoni'') i sad idem pisat u drugi redi tako mi i ostane umjesto da se vrati u prvobitno stanje( calobti tijelo + , veličina 11) molim pomoć kako ću staviti da mi se uvjek kad uprem enter(novi red) vrati u svoje prvobitno stanje!?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice