Ovako zanima me na koji način napravit logičku vezu u wordu i pojašnjenje što je točno ?
hvala
Ovako zanima me na koji način napravit logičku vezu u wordu i pojašnjenje što je točno ?
hvala
može više detalja? "logičku vezu"? može to isto na EN?
hvala!
Možda misli na Fusnote, ako je to onda ideš na references i postaviš se iza riče na koju želiš postaviti fusnotu i odabereš Insert Footnote.
E kako u wordu oznacit stranice sa brojevima ali da prva stranica nebude oznacena!Tek znaci druga stranice da bude oznacena sa brojem 1.Zna li itko?
E kako u wordu oznacit stranice sa brojevima ali da prva stranica nebude oznacena!Tek znaci druga stranice da bude oznacena sa brojem 1.Zna li itko?
Isključi opciju prikazivanja broja na prvoj stranici
ili za Word 2007 pogledaj link tj. sliku za ribon Design => Different first page
Predlažem da temu preimenujete u "word 2007 pitanja" kako bi postala zbirna tema svih pitanja.
Mene muči sljedeće:
Kako u Office 2007 napraviti da zaglavlje (header) bude samo na prvoj stranici, a ne i na ostalima?
Jedino što mi za sada pada na pamet je da prvu stranicu napravim posebno, a ostatak teksta posebno i onda isprintam, spojim pa će sve biti ok.
Kako u Office 2007 napraviti da zaglavlje (header) bude samo na prvoj stranici, a ne i na ostalima?
Odvoji prvu stranicu od ostalih, tj. umetni sekciju
- pogledaj tutorijal različiti headeri u Wordu