The Geometer's Sketchpad

poruka: 7
|
čitano: 2.913
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Geometer's Sketchpad

Ustanovivsi nepostojanje slicne teme na najdražem nam forumu, prisiljen sam zapoceti je.

By The Way

Imam i jedan mali problem sto se tice "skečpeda": Kako sjediniti tekst s odredenom skicom?

{#}

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Geometer's Sketchpad

Pozdrav ,evo radim neki rad u spomenutom programu i imam neku funkciju sada f(x)=-ctg(blablabla)

e sad me zanima u čemu je razlika između ovog -ctg i ctg ,ako mi netko može objasniti ... naime meni -ctg liči na tg funkciju koja je pomaknuta malo u desno ....

DeaathDealer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Geometer's Sketchpad

ne treba skuzio sam 

DeaathDealer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Geometer's Sketchpad

Moze pomoc :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Geometer's Sketchpad

to reklama il ti nes nije jasno ?

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
14 godina
neaktivan
The Geometer's Sketchpad

Može mi netko reći kako napraviti 3D modele?

Proučavao sam 3D Plotting Toolkit i Invisibility Toolkit, ali mi je sve nejasno. Bio bih vam jako zahvalan.

Unaprijed hvala!

Memento mori.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Geometer's Sketchpad

Zašto ne AutoCAD?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice