Dijeljenje foldera preko interneta

poruka: 11
|
čitano: 4.031
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kojim programom bih mogao sa kolegom dijeliti određene foldere na PC-u, preko interneta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dijeljenje foldera preko interneta
www.mojportal.com.hr/forum
17 godina
neaktivan

Znam za to, tražim nešto preko čega bih mogao imat nešto poput virtualnog foldera, da nije nužan sync foldera da bi ih pregledavao...  neki remote folder!

16 godina

-dyndns... i neki PC koji će biti server (ftp ili klasičan). Ali pobrini se za dobar firewall.

Suprtona mogućnost je TeamViewer ili (bolje) Hamachi s kojim napraviš klasičan share..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
xilC kaže...

Znam za to, tražim nešto preko čega bih mogao imat nešto poput virtualnog foldera, da nije nužan sync foldera da bi ih pregledavao...  neki remote folder!

kako bi ti imao share folder preko web-a, ali bez sinkanja??? a sta kada je jedan komp ugasen 10 dana, a drugi stavi 10 stavki u folder???

sinkanje ne mozes izbjeci..

jedino, kao sto je netko rekao ftp server...

a za to trebas ili svoj server ili ako imas zakupljen web hosting onda sigurno mozes napraviti i folder na tom serveru pa u njega stavljati sta trebas preko ftp-a.

teamviewer zahtjeva da su oba racunala upaljena, te jedan opet uzima podatke preko weba sebi.. nije bas neki share.

a koja je namjena ovog share-anog foldera?

17 godina
neaktivan
sasa kaže...
xilC kaže...

kako bi ti imao share folder preko web-a, ali bez sinkanja??? a sta kada je jedan komp ugasen 10 dana, a drugi stavi 10 stavki u folder???

sinkanje ne mozes izbjeci..

jedino, kao sto je netko rekao ftp server...

a za to trebas ili svoj server ili ako imas zakupljen web hosting onda sigurno mozes napraviti i folder na tom serveru pa u njega stavljati sta trebas preko ftp-a.

teamviewer zahtjeva da su oba racunala upaljena, te jedan opet uzima podatke preko weba sebi.. nije bas neki share.

a koja je namjena ovog share-anog foldera?

Malo smo se razlišli ili ja ne kužim sve baš najbolje. Na sinkanje sam mislio da mi ne prebacuje sadržaj foldera na moj disk, već da imam neki oblik browsera na remote folder. 

Svrha je recimo da vidim kolegin share folder u koji on trpa neke dokumente koje bih ja mogao pregledavati i ako mi se nešto "sviđa", prebacim na svoj dsik

17 godina
neaktivan

Dropbox, do 2 GB je free. Možda Opera Unite?

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 22:25 (DragonShit).

0 0 hvala 0
17 godina

Samba ako ima za windowse.

www.mojportal.com.hr/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dropbox je čisti sync a veliki nedostatak je 2GB.

17 godina
neaktivan
xilC kaže...

Dropbox je čisti sync a veliki nedostatak je 2GB.

dropbox sa limitom je 2GB je super za ono cemu sluzi....

tebi definitvno treba ftp, jer (ocito) trazis veliki prostor na disku...

koliko znam, ftp ti nitko ne nudi za zakup, vec ide u paketu sa web hostingom....

i opet mi nije jasno sta ce vam toliki share-ani folder? naxeem je jednom rekao da je trebao nesto ogromno poslati, mislim u SAD, pa je zakupio rapidshare account na nekoliko dana...

da li vam imageshack ili rapidshare mogu pomoci?

17 godina
neaktivan

Hamachi je ociti izbor kako neki mudrac gore već reče.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice