interesira me koji bi od ova dva diska bio brzi kao systemski, na raptora mislim na modele od 36 i 74 GB a samsung na 640GB iil 1TB model... koliko sam gledao po netu samsung ima brzi transfare rate ali isto tako i sporiji acces time... pretpostavaljm da u ucitavanju windowsa vise igra ulogu acces time, pa ako je tako koliko bi dobio na performansama s raptorom a ako nije tako me ispravite ....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
interesira me koji bi od ova dva diska bio brzi kao systemski, na raptora mislim na modele od 36 i 74 GB a samsung na 640GB iil 1TB model... koliko sam gledao po netu samsung ima brzi transfare rate ali isto tako i sporiji acces time... pretpostavaljm da u ucitavanju windowsa vise igra ulogu acces time, pa ako je tako koliko bi dobio na performansama s raptorom a ako nije tako me ispravite ....
ako vec gledam na raid onda mi je jeftinije uzet jos jedan F1 od 1Tb kad sam jednog ubo u linksu na akiciji a kao drugo nije raid 0 za windowse ubrzat to se vec pisalo na forumu, a kao trece jeftinije mi je WD raptor nego neki drugi jer mogu raboljenog (mozda 2) nabavit za neke mizerne pare... zna netko mozda pouzdano sta je brze u radu u windowsima na kraju raptor od 36/74GB ili taj F1 od 640 GB da znam sta da kupim ?
A što nebi puko jedan Velociraptor od 300GB.
vrlo jednostavno, jer kosta preko 2000kn
@ Vakaka
ne isplati. jos neka uracuna neku postenu karticu za raid... ako ti treba brzina, glas za raptor.