Wd raptor ili samsung f1

poruka: 6
|
čitano: 1.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Wd raptor ili samsung f1

interesira me koji bi od ova dva diska bio brzi kao systemski, na raptora mislim na modele od 36 i 74 GB a samsung na 640GB iil 1TB model... koliko sam gledao po netu samsung ima brzi transfare rate ali isto tako i sporiji acces time... pretpostavaljm da u ucitavanju windowsa vise igra ulogu acces time, pa ako je tako koliko bi dobio na performansama s raptorom a ako nije tako me ispravite Osmijeh....

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Wd raptor ili samsung f1
hyko kaže...

interesira me koji bi od ova dva diska bio brzi kao systemski, na raptora mislim na modele od 36 i 74 GB a samsung na 640GB iil 1TB model... koliko sam gledao po netu samsung ima brzi transfare rate ali isto tako i sporiji acces time... pretpostavaljm da u ucitavanju windowsa vise igra ulogu acces time, pa ako je tako koliko bi dobio na performansama s raptorom a ako nije tako me ispravite Osmijeh....

Što nebi puka dva Samsunga F1 u RAID 0 polje. Bilo bi jeftinije a nebi se ni na brzinu žalio, a okami ni na GB-e. :)
Pozdrav!
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina
Wd raptor ili samsung f1

ako vec gledam na raid onda mi je jeftinije uzet jos jedan F1 od 1Tb kad sam jednog ubo u linksu na akiciji Smijeh a kao drugo nije raid 0 za windowse ubrzat to se vec pisalo na forumu, a kao trece jeftinije mi je WD raptor nego neki drugi jer mogu raboljenog (mozda 2) nabavit za neke mizerne pare... zna netko mozda pouzdano sta je brze u radu u windowsima na kraju raptor od 36/74GB ili taj F1 od 640 GB da znam sta da kupim ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2008 16:03 (hyko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wd raptor ili samsung f1

A što nebi puko jedan Velociraptor od  300GB.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Wd raptor ili samsung f1

vrlo jednostavno, jer kosta preko 2000kn Smijeh

C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, ati radeon X1900GT :( , samsung F1 spinpoint 1TB.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2008 20:34 (hyko).
17 godina
neaktivan
Wd raptor ili samsung f1

@ Vakaka

ne isplati. jos neka uracuna neku postenu karticu za raid... ako ti treba brzina, glas za raptor.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice