WD mypassport Slim 2Tb

poruka: 5
|
čitano: 1.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
WD mypassport Slim 2TB

Namjeravam si kupit wd mypassport SLIM 2tb. Sluzit ce mi za backup greena u pc-u a uzimam 2.5 disk radi izuzetne prakticnosti. Ovo je najbolji model i ima aluminijsko kuciste što bi mu moglo pomoc s hlađenjem a to mi znaci. Ono šta cijelo vrijeme pokušavam doznat je koji disk se nalazi unutra. U obicnom, wd essentials 2.5 2TB je mali green od 2Tb. 

Međutim u slimu mora bit nesto tanje jer taj green ne stane. Znam da je wd izbacio seriju slim i ultra slim diskova za ultrabookove. Problem je što ultra slim imaju neko cudno sučelje (nije obicni sata konektor: http://www.notebookcheck.net/uploads/tx_jppageteaser/WD5000MPCKalex_01.jpg

I to bas i ne zelim u slucaju da ga jednog dana poželim izvadit iz eksternog kucista.

2. stvar da li mislite da mogu smatrati ove diskove pouzdanima s obzirom da je nova serija?

Moze malo opcenitih diskova o slim eriji passporta. Jer su tek dosli na trziste...

1100kn je novi u protisa. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 10:44 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: WD mypassport Slim 2TB

Logički je zaključiti da se radi o internom green disku šta drugo i očekivati jer jedino je on dostupan u 2TB kapacitetu u njihovom portfelju na web stranici. Kao drugo dimenzije 2,5" 2TB green diska su 15mm po visini što definitivno nije ultra serija tako da nemaš brige a SLIM Passport kućište za 2TB disk je dimenzije 18mm po visini tako da je sve jasno ko dan. {#} 

Ultra slim serija je jedino u Blue verziji 5 i 7mm http://www.wdc.com/en/products/internal/mobile/

15 godina
roby27 kaže...

Logički je zaključiti da se radi o internom green disku šta drugo i očekivati jer jedino je on dostupan u 2TB kapacitetu u njihovom portfelju na web stranici. Kao drugo dimenzije 2,5" 2TB green diska su 15mm po visini što definitivno nije ultra serija tako da nemaš brige a SLIM Passport kućište za 2TB disk je dimenzije 18mm po visini tako da je sve jasno ko dan. {#} 

Ultra slim serija je jedino u Blue verziji 5 i 7mm http://www.wdc.com/en/products/internal/mobile/

Dakle misliš da unutra nije slim ni ultra slim serija nego obicni 2.5 wd green? 18mm je visok, taj green je 15, skroz moguce xd. 

Ako sam dobro vidio jednom kad s etog greena izvadi iz kucista na njemu nije obicni sata konektor nego onaj usb zalemljen na njegovu elektroniku? 

12 godina

Za tu informaciju dali je zalemljen ti fakat neznam. A za ovo prvo ne da mislim nego sam 100% siguran. 

15 godina
roby27 kaže...

Za tu informaciju dali je zalemljen ti fakat neznam. A za ovo prvo ne da mislim nego sam 100% siguran. 

Odlicno :). Mislim da ce me izvrsno i prakticno sluzit kao backup disk. Mislio sam uzet ultra ali unutra je isti disk a ovaj mi ima aluminijsko kuciste so... 

Narucit cu ga sutra. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice