WD MyBook externi HDD - ne vidi se u MyCompu

poruka: 6
|
čitano: 3.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

Prije par dana kupio sam WesternDigital My Book Studio Edition eksterni hdd od 1TB u Vemilu. Uključim ga preko USB-a na komp, sve normalno javi u onim prozorcicima kod tray-a da ga vidi.

Ali nemogu ga otvorit, ne vidim ga u My Computeru ni u Computer Managementu. Probao sam na dva kompjutera i laptop - uvijek isto. Sta bi moglo bit?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: WD MyBook externi HDD - ne vidi se u MyCompu

možda driveri???Izlanuo se

ili te winovi očajnički mole za gaženje?

ili si dobio zajeb.. hdd. odi natrag k njima i traži da ti ga istestiraju.

Da se Facebook server sruši, 90% mladih bi palo u depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali, stavi ovo u sign. Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
neaktivan

Možda bi ga trebalo formatirati u NTFS.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Drivere je automatski instalirao,
@Bugy nemogu ga formatirat kad ga ne vidim
17 godina
neaktivan

Problem riješen. Trebalo je iz disk managementa konvertirati u dinamički disk i onda formatirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vatrik kaže...

Problem riješen. Trebalo je iz disk managementa konvertirati u dinamički disk i onda formatirati.

Isti problem nevidi mi komp hdd, al nigdje ni u disk menageru,, sta napraviti ,, radi se o sedmici i WD ovaj od t coma,, nevidi ni drugi hdd externi tak da nije do njega nego kompa ,, usb ispravan garant,, mozda nest s winsima neka podesavanja ko ce ga znati,, aj ak neko ima ideju dobro bi dosla:)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice