Tvrdi disk error

poruka: 4
|
čitano: 2.326
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tvrdi disk error

Evo ovako kupio sam novi hard disk za laptop(kompatibilan je) HP compaq nx7400 i sve je bilo u redu i htio sam prebaciti iz Windows7 na Xp, ali pisalo je da ne pripoznaje hard disk. I ništa ja sam nekoliko dana normalno bio na laptopu i odjednom se ćuo bip i blokao je laptop. Ponovno sam ga upalio i ništa nemogu ući u BIOS niti nigdje jedino se cuje bip bip i dode ova poruka 

Fixed disk parameter table bios. System halted

Stavio sam stari hard disk znaci da u biosu nije problem vec u hard disku. Neki su mi rekli da mozda preskace magnetna igla...ali stvarno nzm najbolje da posaljem na popravaka pošto još imam garanciju... sto vi mislite???

Tvoj život je LoL.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tvrdi disk error
Lestic kaže...

Evo ovako kupio sam novi hard disk za laptop(kompatibilan je) HP compaq nx7400 i sve je bilo u redu i htio sam prebaciti iz Windows7 na Xp, ali pisalo je da ne pripoznaje hard disk. I ništa ja sam nekoliko dana normalno bio na laptopu i odjednom se ćuo bip i blokao je laptop. Ponovno sam ga upalio i ništa nemogu ući u BIOS niti nigdje jedino se cuje bip bip i dode ova poruka 

Fixed disk parameter table bios. System halted

Stavio sam stari hard disk znaci da u biosu nije problem vec u hard disku. Neki su mi rekli da mozda preskace magnetna igla...ali stvarno nzm najbolje da posaljem na popravaka pošto još imam garanciju... sto vi mislite???

Na popravak s njim!

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan

nema tu popravka, to se mijenja, stavlja se novi disk.

mijenjam staru 386-icu za četverojezgreni procesor, 20 gb DDR4 rama i grafičku od 2gb rama. Uz to dajem još i stari iglični pisač pride, a za njega tražim najnoviji laserski pisač u boji.
16 godina
neaktivan
vjekoslavko kaže...

nema tu popravka, to se mijenja, stavlja se novi disk.

Pa ima garanciju,neka mu oni stave novi ili poprave starog.Neće sam snosit troškve kvara

Fućkaj ga!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice