Svi koji imate ovaj disk molim vas recite mi nešto o njemu!Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i mene zanima jer sam jucer produzil ugovor za ADSL i taj hdd mi dolazi za 15 dana pa me zanima dal sam dobro odabral
jos je bil neki antivirusni i adsl modem speedtouch neznam tocno model
i mene zanima jer sam jucer produzil ugovor za ADSL i taj hdd mi dolazi za 15 dana pa me zanima dal sam dobro odabral
jos je bil neki antivirusni i adsl modem speedtouch neznam tocno model
I ja isto,ali još nisam naročio pa zato pitam...
a ima jedan frend takvog ali ne od tcoma i njegov je 320 gb disk je super brzina snimanja je oko 40 mb po sekundi i ima onaj usb s 2 prikljucka za komp valjda zbog vece brzine ili napajanja
a ima jedan frend takvog ali ne od tcoma i njegov je 320 gb disk je super brzina snimanja je oko 40 mb po sekundi i ima onaj usb s 2 prikljucka za komp valjda zbog vece brzine ili napajanja
Koliko ja znam jedan je za prijenos podataka a drugi je napajanje!
ili tako
Evo disk ću kupiti preko oglasa...Zapakovan i ima garanciju...
evo isporucen mi je hard disk i nemam primjedbe super je ...
evo isporucen mi je hard disk i nemam primjedbe super je ...
također i meni,samo sam ja oboga kupio preko oglasa.Tih,brz,i da zauzima malo mjesta to je sve što meni treba!
ne, dupli je i za napajanje i za prijenos podataka, a pomoćni trebate ukopčati isključivo onda, ako USB ne daje dovoljan napon disku. tada treba ukopčati i pomoćni USB sa diska, inače, nema potrebe.
Zdravo, imam jedan "problem" sa ovim diskom. Kada pokusavam na njega staviti neke teze fajlove (par gb) javlja mi da nema mjesta na disku i da treba cleanup, a na disku ima kojih 450 gb slobodno. Pls pomoc ako iko moze.
Zdravo, imam jedan "problem" sa ovim diskom. Kada pokusavam na njega staviti neke teze fajlove (par gb) javlja mi da nema mjesta na disku i da treba cleanup, a na disku ima kojih 450 gb slobodno. Pls pomoc ako iko moze.
Jesi ga formatirao kao NTFS? Inicijalno dolazi sa FAT32 pa ne prihvaća fajlove teže od 2 GB.
Jesi ga formatirao kao NTFS? Inicijalno dolazi sa FAT32 pa ne prihvaća fajlove teže od 2 GB.
Evo uradio sam format i stavio NTFS. Hvala puno, sad je sve uredu :D
Da li znate da li bi taj hard disk radio sa "jednoglavim" usb 2.0 kabelom od jednog metra (ako ima ta duljina. Nisam ga još kupio, pa da pitam prije kupnje)? Spojio bih ga preko tog kabla na NB 4001T USB.
bump 
Da li znate da li bi taj hard disk radio sa "jednoglavim" usb 2.0 kabelom od jednog metra (ako ima ta duljina. Nisam ga još kupio, pa da pitam prije kupnje)? Spojio bih ga preko tog kabla na NB 4001T USB.
Radi, ja koristim obični USB, jer mi se onaj kabel svinul.