Pozz svima,
Instalio sam windows 7 na novi toshibin laptop i sve je radilo ok, imao sam hdd od 320gb koji sam prethodno prilikom instalacije na 3 od 60gb i ostalo sam ostavio kao onaj "unallocated space". Nakon toga sam se uvjerio da sve radi na sedmici i htio sam taj preostali space formatirati. Otisao sam u disk management i kad sam htio formatirati taj preostali dio on mi je javio da mi to moglo nesto ostetiti na windowsu ali sam ja svejedno to formatirao. Nakon toga sam restartao laptop i vise se sedmica nije dizala, stajao je crni ekran sa onom treptajucom crtom i ni naprijed ni nazad. Potom sam instalirao sedmicu jos jednom, i kad je napravljen zadnji restart dogodila se ponovno ista stvar da nisam mogao podignuti sustav, onaj crni ekran je stajao i dalje. Pokusao sam skenirat sa cd da nema kakvih ostecenja na windowsu i nije nista nasao ali sustav se i dalje nedize. Zanima me sad da li sam ja s tim formatiranjem zajeb*** stvar da se sustav vise nedize ili se to moze pripisati sedmici i nenjoj nedovrsenosti? I sto bi trebao sad napraviti da osposobim laptop? Da li ponovo instalirati sve ili prije toga nesto poduzimati?
Hvala unaprijed